Τον καθηγητή Π. Κοντό υποδέχτηκαν στο Γυμνάσιο Γουριάς

07d3f867e2c55b5b5c00ad5b798e129e xl

Την Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2022, στο Γυμνάσιο Γουριάς «Κ.Σ. Κώνστας» μαθητές και εκπαιδευτικοί υποδέχτηκαν τον Καθηγητή Πανεπιστημίου Αθηνών και Πρόεδρο της ΑΙ.ΠΟ.Ε κ. Παναγιώτη Ι. Κοντό, ο οποίος μαζί με τον αδερφό του κ. Θεοφάνη Κοντό στη μνήμη του πατέρα τους Ι. Κοντού, σε μια λιτή και απόλυτα σεμνή εκδήλωση, έδωσαν χρηματικά βραβεία στους πρωτεύσαντες μαθητές των τριών τάξεων του Σχολείου μας κατά το σχολικό έτος 2021 – 2022.

Ο κ. Παναγιώτης Κοντός συνεχίζει και με αυτόν τον τρόπο την προσφορά του και την υποστήριξή του προς τους μαθητές του τόπου καταγωγής του. Επίσης, εμπλουτίζει κάθε τόσο με βιβλία τη βιβλιοθήκη του Σχολείου μας και είναι πάντα παρών, είτε συμμετέχοντας, είτε εμψυχώνοντας κάθε προσπάθεια του Σχολείου μας.

Σε μια μικρή ένδειξη ευγνωμοσύνης και εκτίμησης εκ μέρους του έμψυχου δυναμικού του Γυμνασίου Γουριάς «Κ.Σ. Κώνστας» απεδόθη στον κ. Π. Ι. Κοντό αναμνηστική πλακέτα για τη διαχρονική του προσφορά στο Σχολείο.

Στην ίδια εκδήλωση ο Δάσκαλος, συγγραφέας και τέως Σχολικός Σύμβουλος κ. Διονύσιος Μπερερής πρόσφερε βιβλία από τη συγγραφική του δράση στους μαθητές του Σχολείου τιμώντας τους κι ο ίδιος, αλλά και δίνοντας το μήνυμα ότι το στοίχημα της φιλαναγνωσίας κερδίζεται στην εφηβεία.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, πρώην γυμνασιάρχες, γονείς και φυσικά οι μαθητές και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Σχολείου.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Παναγιώτη Κοντό για την έμπρακτη συμπαράστασή του στο Σχολείο μας, του ευχόμαστε υγεία και πάντα να έχει τη διάθεση να υπενθυμίζει με τα λόγια και τις πράξεις του τον υπεύθυνο και διαφωτιστικό ρόλο του Πνευματικού Ανθρώπου και του Δασκάλου που πραγματικά ξέρει να υπηρετεί!

Με τιμή

Ο Διευθυντής του Γυμνασίου Γουριάς «Κ.Σ. Κώνστας»

Ιωάννης Γ. Καρύμπαλης

zenith