Το ζήτημα του κόμβου Μενιδίου έθεσε στον Υπουργό Υποδομών ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας Γιώργος Κατσούλας (φωτο)

05 (1)

Επίσκεψη στην Αιτωλοακαρνανία για επιθεώρηση των εκτελούμενων οδικών έργων πραγματοποίησε σήμερα ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, συνοδευόμενος από τον αρμόδιο Υφυπουργό Υποδομών Γιώργο Καραγιάννη.
Ο κ. Καραμανλής επισκέφθηκε σημείο του τμήματος της παράκαμψης Αμφιλοχίας, τμήματος του άξονα Άκτιο-Αμβρακία, όπου, σύμφωνα με δηλώσεις του, παρατήρησε μεγάλη πρόοδο των έργων, και εκτίμησε ότι η παράδοση του συγκεκριμένου τμήματος της παράκαμψης θα γίνει εντός του φετινού καλοκαιριού. Το σύνολο του έργου εκτιμάται πως θα παραδοθεί έως το τέλος του 2023.
Ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας κ. Γιώργος Κατσούλας, ο οποίος παραβρέθηκε στην επίσκεψη,έθεσε ζητήματα που αφορούν τμήματα της Ιονίας Οδού που βρίσκονται εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου, και συγκεκριμένα θέματα λειτουργίας, με πρωτεύων ζήτημα την αναγκαιότηταολοκλήρωσης του κόμβου Μενιδίου.
Από πλευράς Δήμου Αμφιλοχίας, παρόντες στην επίσκεψη του Υπουργού κ. Καραμανλή ήταν ακόμη ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Λιάπης Γεώργιος, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Καθαριότητας κ. Μπεχλιούλης Νικόλαος, ο Αντιδήμαρχος Έργων κ. Νίκας Νικόλαος, και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Ριζογιάννης Κωνσταντίνος.
07

01 (2)

03

08

09googlenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith