Το πρόγραμμα του εορτασμού της 25ης Μαρτίου στο Δήμο Θέρμου

parelasi thermo

Γενικός σημαιοστολισμός Δημοσίων και Δημοτικών Καταστημάτων, καθώς και Καταστημάτων Νομικών Προσώπων Δημοσίου και Ιδιωτικού Δικαίου, Οργανισμών και Τραπεζών από ώρα 8.00το πρωί της 24ης Μαρτίου μέχρι τη δύση του ηλίου της 25ης Μαρτίου και φωταγώγηση αυτών κατά τις βραδινές ώρες της 24ης και 25ης Μαρτίου.
Παρασκευή22 Μαρτίου2024
Στα σχολεία,(Γενικό Λύκειο Θέρμου, Γυμνάσιο Θέρμου,Δημοτικό Σχολείο Θέρμου, Νηπιαγωγείο Θέρμου), θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.
Ώρα10.00 π.μ.: Οι μαθητές και μαθήτριες των σχολείων με επικεφαλής τους καθηγητές και δασκάλους θα καταθέσουν στεφάνια στο Μνημείο των Πεσόντων.
Δευτέρα25 Μαρτίου 2024
Ώρα7.00 π.μ.:Θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες όλων των εκκλησιών.
Ώρα10.00π.μ.:Θα τελεστεί δοξολογία στον Ιερό Ναό Κοίμησης της Θεοτόκου και ομιλίααπό τηνκαθηγήτρια του Γυμνασίου Θέρμου κ. Κυριακή Λογκιζίδου με θέμα: «Το διαχρονικό μήνυμα της 25ης Μαρτίου».
Ώρα10.20π.μ.:
Θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο των Πεσόντων.
Θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων από τους: Δήμαρχο- Εκπρόσωπο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας – Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Θέρμου – Διοικητή του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Θέρμου – Πρόεδρο Κοινότητας Θέρμου – Εκπρόσωπο Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Θέρμου – Πρόεδρο του Εκπολιτιστικού Ομίλου Θέρμου – Πρόεδρο Συλλόγου Φίλων Αρχαιολογικού Μουσείου – Πρόεδρο Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Γυμνασίου& Λυκείου Θέρμου – Πρόεδρο του Εμπορικού, Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Συλλόγου Θέρμου – Πρόεδρο του Συλλόγου Πολυτέκνων Θέρμου και Περιχώρων – Πρόεδρο της ΛΕ.Μ.Α.Θ. και Πρόεδρο του Ι.Δ.Ε.Α.Π.Θ..
Θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των ένδοξων νεκρών.
Θα ακολουθήσει ο «ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ».
Θα ακολουθήσει παρέλαση των μαθητών και μαθητριών των σχολείων.
Μετά την παρέλαση στο Δημοτικό Κατάστημα και στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο θα δεξιωθούν τους δημότες.
Στη συνέχεια τα χορευτικά τμήματα του Ε. Ο. Θ. στην πλατεία θα χορέψουν ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς .
Τελετάρχης ορίζεται ο υπάλληλος του Δήμου κ. Αλέξανδρος Κοντός.
Παρακαλούνται να ρυθμίσουν:
α)Τα της δοξολογίας και της Επιμνημόσυνης Δέησης ο Αρχιερατικός Επίτροπος Θέρμου.
β) Τα της τάξης και κυκλοφορίας το Αστυνομικό Τμήμα Θέρμου.
Τέλος, καλούνται να παραστούν ο κ. Πρόεδρος και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Θέρμου και οι Πολιτικές Αρχές.
ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith