Το Peugeot 3008 είναι το best seller των C-SUV

peugeot 3008 1

Το 3008 είναι το μοντέλο που εγκαινίασε τη νέα, πιο premium εποχή της Peugeot και το συνολικά εμπνευσμένο του κόνσεπτ αντικατοπτρίζεται με εμφατικό τρόπο και στις πωλήσεις του.

Πιο συγκεκριμένα το Peugeot 3008 με βάση τα επίσημα στοιχεία τoυ Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων (ΣΕΑΑ) και για μέχρι και το Μάιο επιλέχθηκε από συνολικά 1.323 αγοραστές μοντέλων της κατηγορίας.

Το νούμερο αυτό αντιστοιχεί σε μερίδιο αγοράς της τάξη του 12,5%, κάτι που με τη σειρά του σημαίνει πως 1 στα 8 C-SUV που πουλήθηκαν από τις αρχές του χρόνου έως και τα τέλη Μαϊου ήταν κάποια έκδοση του 3008.

Άξιο λόγου και αναφοράς είναι πως το Μάιο που μας πέρασε παραδόθηκαν και ταξινομήθηκαν 267 ολοκαίνουργια 3008.

Η επιτυχία του μεσαίου SUV της Peugeot οφείλεται στην εικόνα του που μετά την ανανέωσή του έγινε ακόμα πιο premium, στον εξοπλισμό του που είναι πλούσιος ακόμα και στις εισαγωγικές του εκδόσεις, καθώς και στην πλήρη γκάμα κινητήρων του.

Η οποία καλύπτει όλες τις ανάγκες. Έτσι περιλαμβάνει το βραβευμένο σύνολο βενζίνης 1.2 PureTech των 130 ίππων που συνδυάζεται είτε με χειροκίνητο είτε με αυτόματο κιβώτιο EAT8, τον diesel BlueHDI των 1.500 κυβικών και των επίσης 130 ίππων.

Στο τελευταίο το αυτόματο κιβώτιο είναι στάνταρ όπως και στις τρεις συνολικά plug-in υβριδικές εκδόσεις που φυσικά δεν επιβαρύνονται με εταιρικό φόρο χρήσης.

Αυτές των 180 και 225 συνδυαστικών ίππων είναι προσθιοκίνητες ενώ η κορυφαία των 300 είναι τετρακίνητη, προσφέροντας πέρα από αξιόλογες επιδόσεις και ιδιαίτερα καλή πρόσφυση κάτω από όλες τις συνθήκες.

cnn.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith