Το Νέο CUPRA Leon είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει στην αγορά

images (4)

Το νέο CUPRA Leon – στη 5-θυρη και Sportstourer έκδοση – υιοθετεί τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της CUPRA που χαρακτηρίζεται από το εμπρός μέρος που θυμίζει ρύγχος καρχαρία, τους τριγωνικούς CUPRA Matrix LED προβολείς και το ενσωματωμένο και φωτιζόμενο λογότυπο CUPRA στο κέντρο των πίσω φώτων.

Το νέο CUPRA Leon – τόσο σε 5θυρη hatchback όσο και σε Sportstourer έκδοση – έρχεται για να ενισχύσει τις φιλοδοξίες της μάρκας.

Με το νέο DNA της σχεδιαστικής γλώσσας, την ενσωμάτωση της τεχνολογίας eHybrid επόμενης γενιάς, τη μεγαλύτερη ψηφιοποίηση και τα χαρακτηριστικά βιωσιμότητας, θα αναβαθμίσει το κύρος της μάρκας, προάγοντάς την σε ένα νέο επίπεδο.

Πέρυσι, η CUPRA πέτυχε ένα νέο ορόσημο και ξεπέρασε σε παραδόσεις το μισό εκατομμύριο αυτοκίνητα από το 2018 που λανσαρίστηκε ως αυτόνομη μάρκα. Το νέο CUPRA Leon επανασχεδιάστηκε και βελτιώθηκε για να συνεχίσει το success story.

Τα νέα CUPRA Leon 5D και CUPRA Leon Sportstourer είναι σχεδιασμένα για να εντυπωσιάζουν και να διεγείρουν τον ενθουσιασμό. Κάθε όχημα, ανεξάρτητα από το στυλ αμαξώματος, αποτυπώνει το DNA της μάρκας με ένα εντελώς νέο πρόσωπο, ισχυρότερο χαρακτήρα και εξελιγμένη σπορτίφ διάθεση που ταιριάζει με τον χαρακτήρα τους.

Το νέο CUPRA Leon εισάγει το νέο DNA της σχεδιαστικής γλώσσας της CUPRA, με μπροστινό μέρος που θυμίζει ρύγχος καρχαρία, τριγωνικούς προβολείς LED matrix και μεγάλο, τολμηρό κάτω άνοιγμα. Από μπροστά, το νέο CUPRA Leon αποπνέει δύναμη και αποφασιστικότητα, ενσωματώνοντας το λογότυπο CUPRA απευθείας στο καπό, πάνω από τη μεγάλη μάσκα (στάνταρ: Full LED) και τονίζεται με τους προαιρετικούς προβολείς matrix LED που ενσωματώνουν τη σχεδιαστική υπογραφή με τα τρία φωτιζόμενα τρίγωνα, πλαισιωμένα μέσα σε ένα τρίγωνο.

Η δυναμική εικόνα στο πίσω μέρος των νέων CUPRA Leon 5D και Sportstourer ενισχύεται από τον όγκο που προσδίδει η πίσω πόρτα σχήματος V, η οποία συνδέεται με το πίσω blister που διατρέχει το πλαϊνό τμήμα του αυτοκινήτου. Ο δίχρωμος μυώδης προφυλακτήρας υποδηλώνει φινέτσα, σπορ χαρακτήρα και ποιότητα, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στο χαμήλωμα του αυτοκινήτου.

Η τεχνολογία φωτισμού LED αναδεικνύεται με την ίδια τριγωνική σχεδιαστική φιλοσοφία όπως και στο μπροστινό μέρος του CUPRA. Αλλά τα νέα CUPRA Leon 5D και Sportstourer προσθέτουν μια επιπλέον στιλιστική πινελιά με το λογότυπο CUPRA τοποθετημένο κεντρικά ανάμεσα στα πίσω φώτα μαζί με το φωτιζόμενο όνομα Leon. Οι πίσω ανακλαστήρες είναι επίσης τριγωνικοί, ολοκληρώνοντας τη σχεδιαστική φιλοσοφία της οικογένειας CUPRA.

Οι αναλογίες του νέου CUPRA Leon, ανεξαρτήτως έκδοσης, ενισχύονται από μια συλλογή νέων σχεδίων ζαντών – διατίθενται εννέα διαφορετικές ζάντες αλουμινίου 18’’ και 19”. Στη γκάμα περιλαμβάνονται σφυρήλατες ζάντες που συμβάλλουν στη μείωση του βάρους και στη βελτίωση της δυναμικής του οχήματος.

Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν από εννέα διαφορετικά χρώματα, συμπεριλαμβανομένων των νέων και αποκλειστικών Century Bronze Matt και Enceladus Grey Matt. Η παλέτα χρωμάτων συμπληρώνεται με τις αποχρώσεις Magnetic Tech Matt, τις νέες Fiord Blue και Taiga Grey, καθώς και τους χρωματισμούς Midnight Black, Glacial White, Magnetic Tech και Graphene Grey.

Πηγή: newsit.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith