Το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου για το χαμό του συναγωνιστή Βαγγέλη Κωνσταντίνου

ergatiko

Το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α. απευθύνει τον ύστατο χαιρετισμό, με βαθιά συγκίνηση και οδύνη για τον πρόωρο αναπάντεχο χαμό του συναγωνιστή και συναδέλφου Βαγγέλη Κωνσταντίνου. Τον αποχαιρετούμε με θλίψη γιατί «Έφυγε» ξαφνικά από κοντά μας… Μας θλίβει η απώλειά του ακόμα περισσότερο γιατί ήταν τόσο απότομη, γιατί μέχρι τελευταία στιγμή ήταν δυναμικός, ακμαίος στην πρώτη γραμμή του αγώνα, του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος της περιοχής.
Μας βάζεις δύσκολα σήμερα Βαγγέλη, εσύ που πάντα μας ομόρφυνες τη ζωή και τον αγώνα, με το χαμόγελό σου.Σε τιμάμε όπως πραγματικά αρμόζει σε έναν σύντροφο που σε όλη του τη ζωή πάλεψε ακούραστα για το δίκιο της εργατικής τάξης και του λαού μας.
Ο σ. Βαγγέλης από μικρή ηλικία βγήκε στη μάχη για το μεροκάματο. Δούλεψε στον κλάδο της οικοδομής σαν μπογιατζής. Από νωρίς γράφτηκε στο τότε Σωματείο Μπογιατζήδων.
Για χρόνια ήταν μέλος της διοίκησης της Ένωσης Οικοδόμων Αιτωλοακαρνανίας και μετά τη συνταξιοδότησή του μέλος του προεδρείου και της διοίκησης του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Αιτωλοακαρνανίας, μέχρι και σήμερα, ενώ υπήρξε και για μικρό χρονικό διάστημα και πρόεδρός του.
Όλα τα χρόνια στάθηκε σταθερός στη δράση του στο ταξικό κίνημα μέσα από τις χρεώσεις που είχε αναλάβει κατά καιρούς. Πάντα παρών στις μάχες με το σωματείο του και το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου.
Έφυγε πολύ νωρίς και θα μας λείψει. Μας συνοδεύει πάντα η σκέψη του, το χαρακτηριστικό του χαμόγελο και οι κοινοί αγώνες μας. Στον ίδιο δρόμο του αγώνα και των διεκδικήσεων, που και εσύ πορεύτηκες μέσα από τις γραμμές του ταξικού κινήματος, να είσαι σίγουρος ότι έτσι θα συνεχίζουμε! Αταλάντευτα, μαχητικά, ταξικά !
Τον αποχαιρετούμε σήμερα και εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του, τα παιδιά του, τη σύντροφό του, και όλους τους οικείους του. Θα σε θυμόμαστε πάντα στους καθημερινούς αγώνες που δίνουμε. Θα σε θυμόμαστε όπως σου αξίζει.
Η Εξόδιος ακολουθία του Βαγγέλη Κωνσταντίνου, θα γίνει την Πέμπτη 7/12/2023, στις 4μ.μ. στον Άγιο Δημήτριο. Η Σορός θα βρίσκεται στην εκκλησία από τις 3 μ.μ.

Το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α.
Αγρίνιο 7/12/2023googlenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith