Το Δη.Πε.Θε. Αγρινίου παρουσιάζει την παράσταση «Death It Yourself»

ΑΦΙΣΑ (1)

Το Δη.Πε.Θε. Αγρινίου και η Θεατρική Ομάδα Πανεπιστημιακών Τμημάτων Αγρινίου- Πατρών, συνεργάζονται για 18η συνεχή χρονιά παρουσιάζοντας την παράσταση «Death It Yourself» στις 26, 27 και 28 Ιουνίου 2024 στις 9.15 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου.

κείμενο: ΔΩΡΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ
σκηνοθεσία: ΚΑΤΙΑ ΖΑΡΚΑΔΑ
σκηνικά: ΝΙΚΟΣ ΒΕΛΤΣΙΣΤΑΣ
κοστούμια: η ομάδα
βοηθός σκηνοθέτη: ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΒΙΤΣΕΝΤΟΥ

παίζουν:
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΙΑΣΣΩΤΗΣ, ΙΑΚΩΒΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, ΝΙΚΗ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΟΦΙΑ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ, ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΙΤΣΙΟΣ, ΣΤΕΛΛΑ ΛΑΔΑΚΗ, ΑΝΝΑ ΛΕΝΤΟΥΔΗ, ΒΑΝΑ ΜΑΚΡΑ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥΡΑΤΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΥΣΜΟΥΛΙΔΗΣ, ΝΙΚΗ ΜΠΕΡΕΡΗ, ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΑΚΗ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΣΟΥΜΑΝΗ, ΙΩΑΝΝΑ – ΜΑΡΙΑ ΦΑΡΜΑΚΗ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΨΑΛΤΗΣ

λίγα λόγια για το έργο:
Ένα θεατρικό κείμενο, μια μαύρη κωμωδία, μας τοποθετεί σε ένα δυστοπικό περιβάλλον όπου οι άνθρωποι ζουν ψάχνοντας έναν ιδανικό τρόπο να πεθάνουν….
Σε μια πόλη όπου κανείς δεν είναι ευτυχισμένος ποιος μπορεί να είναι αρκετά τολμηρός ώστε να διαφοροποιηθεί και να φέρει τη χαρά και την αισιοδοξία;

ΙΣΤΟΡΙΑ της ΟΜΑΔΑΣ
Το 2006 ξεκίνησε, με πρωτοβουλία των φοιτητών, η δράση της θεατρικής μας ομάδας. Με την πολύτιμη βοήθεια του Δη.Πε.Θε. Αγρινίου καταφέραμε να υλοποιήσουμε τα σχέδιά μας και πλέον μπορούμε να στηριχτούμε σε μια συνεργασία που αντέχει στο χρόνο. Η υποστήριξη του Δη.Πε.Θε. και της πόλης του Αγρινίου κάθε χρόνο μεγαλώνει και αυτό μας δίνει κίνητρο να προχωράμε ένα βήμα παρακάτω. Αγαπήσαμε ακόμα περισσότερο το θέατρο, εξερευνήσαμε κείμενα Ελληνικής και ξένης λογοτεχνίας και ανεβάσαμε τις παραστάσεις: «Έρως Ανίκατε» (2007), «Επτά Θανάσιμα Αμαρτήματα» (2008), «Βικτόρ ή τα παιδιά στην εξουσία» του Ροζέ Βιτράκ (2009), «Μόλις χώρισα» του Βασίλη Μυριανθόπουλου (2010), «H Mεγάλη Παντομίμα» του Ντάριο Φο (2011), «Η Φάρμα των Ζώων» του Τζώρτζ Όργουελ (2012), «Εσωτερικαί Ειδήσεις» του Μάριου Ποντίκα (2013), «Ο Ρινόκερος» του Ευγένιου Ιονέσκο (2014), «Μονόπρακτα» του Άντον Τσέχωφ (2015), «Ο Επιθεωρητής» του Νικολάι Γκόγκολ (2016), «Άμλετ ο Β’» του Σαμ Μπόμπρικ (2017), «Μπόμποκ» του Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι (2018), «Κυριακάτικος Περίπατος» του Ζωρζ Μισέλ (2019),«DEADLINE», βασισμένο στο έργο «οι Αριθμημένοι» του Ελίας Κανέττι (2020), μικρού μήκους ταινία με τίτλο: «10 Απρίλη 1826» βασισμένη στο έργο του Νικόλαου Κασομούλη «Ενθυμήματα Στρατιωτικά της Επαναστάσεως Των Ελλήνων 1821-1833» (2021), «Παραμύθι χωρίς όνομα» του Ι. Καμπανέλλη (2022), «Ιστορίες του κυρίου Κοϋνερ»του Μπέρτολτ Μπρεχτ (2023).

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ( ΜΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ )
*ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ, θα διανέμονται ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ τις ημέρες των παραστάσεων από 19:00 έως 21:00.

από το Δη.Πε.Θε.Αγρινίουgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith