Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αιτωλικού επισκέφθηκε η πρωταθλήτρια Ελλάδας στο taekwondo Έλενα Παπασταματοπούλου

84752ac02e96f9020fee2f335b718960 xl

Να ακολουθείς τα όνειρα σου… Να προσπαθείς με πείσμα και επιμονή… Μην εγκαταλείπεις τον αγώνα… Στον αθλητισμό δεν χάνουμε ποτέ…. Όταν χάνεις παίρνεις δύναμη να συνεχίσεις… Ο αθλητισμός μόνο θετικά προσφέρει…. Στο bullying μιλά… Μην σιωπάς!!!

Αυτά είναι λίγα από τα μηνύματα της σημερινής μας συνάντησης με την πρωταθλήτρια Ελλάδας στο taekwondo Έλενα Παπασταματοπουλου.

zenith

Την Έλενα το 22χρονο κορίτσι με καταγωγή από το Αιτωλικό. Την Έλενα που προκρίθηκε και θα διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς αγώνες στο Παρίσι. Την Έλενα που επισκέφθηκε το σχολείο μας ύστερα από πρόσκληση μας.
papastamatopoulou elena 1o dimotiko aitoliko 2024 2

Παρόντες φύλακες άγγελοι της οι γονείς της, μα και η γιαγιά. Τα παιδιά του σχολείου την υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα και τραγούδησαν μαζί της τον Ολυμπιακό Ύμνο του Κωστή Παλαμά, συζήτησαν και ενημερώθηκαν για ενδιαφέροντα θέματα γύρω από το άθλημα.

Η συνάντηση μαζί της ήταν ενδιαφέρουσα και συγκινητική. Όλοι όσοι τη γνωρίσαμε στεκόμαστε δίπλα της περήφανοι για αυτό που ήδη έχει πετύχει γιατί όπως λέει και ο Καφαβης, εδώ που έφτασε λίγο δεν είναι, τόσα που έκαμες μεγάλη δόξα.

Στο ταξίδι της στο Παρίσι οι αποσκευές της θα έχει και τις δικές μας ευχές.

Ο δρόμος της να είναι πάντα φωτεινός και να κατακτά πάντα τις πιο ψηλές κορφές…
papastamatopoulou elena 1o dimotiko aitoliko 2024 6

papastamatopoulou elena 1o dimotiko aitoliko 2024 4

1ο Δημοτικό Σχολείο Αιτωλικού

aixmi-news.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith