Την συνέχιση της ταξιδιωτικής του εκπομπής στο MEGA, “Fishy” ανακοίνωσε ο Γιάννης

tsimi

Όσα είπε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στην κάμερα του Happy Day στον Alpha.

Την συνέχιση της ταξιδιωτικής του εκπομπής στο MEGA, “Fishy” ανακοίνωσε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μιλώντας στη δημοσιογράφο Όλγα Λαφαζάνη και την κάμερα του Happy Day, το πρωί της Δευτέρας, στον Alpha.

«Για την επόμενη σεζόν συζητάω για δυο σίριαλ αλλά έχω ένα αρκετά ασφυκτικά πρόγραμμα σε σχέση με τις εκπομπές που κάνω στο MEGA

Έχω να κάνω 28 εκπομπές που σημαίνει 56 μέρες γύρισμα εκτός Αττικής. Βάλε και τις μετακινήσεις που σημαίνει ότι για περίπου δυο μήνες θα πρέπει να είμαι εκτός Αττικής.

Θα ξεκινήσουν λογικά οι προβολές του Fishy και πάλι τον Σεπτέμβρη και θα πάμε μέχρι τον Ιούνιο» τόνισε, αρχικά, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

«Ένα κουλό που έγινε σε γύρισμα ήταν όταν είχαμε πάει για ψάρεμα και είχαμε πιάσει ένα ψάρι, έναν λούτσο που ήταν αρκετά μεγάλο.

Όπως πάω να τον πιάσω με το χέρι μου για να τον ξαγκιστρώσω, σπαρταράει, γλιστράει κάτω, πέφτει στο πόδι μου και μου κάρφωσε τα δυο αγκίστρια στο πόδι!

Ήταν εκεί ο σκηνοθέτης με την κάμερα και σταμάτησε το πλάνο για να πιάσει το ψάρι… Αίματα πολλά, πολύ σπλατεριά» συμπλήρωσε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Alpha.

NEWSIT.GRgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith