Τηλεφωνική επικοινωνία Καραγκούνη με Γεωργαντά για τα τρέχοντα ζητήματα του αγροτικού κόσμου του νομού

photo 2022 11 01 13 04 50

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κύριος Κώστας Καραγκούνης με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κύριο Γιώργο Γεωργαντά για τα τρέχοντα ζητήματα του αγροτικού κόσμου του νομού.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε για τους νέους αγρότες, το κόστος παραγωγής αλλά και τα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία που θα έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν συνολικά οι αγρότες μας από τα κοινοτικά κονδύλια.

zenith

Συζητήθηκε επίσης η πολύ σημαντική ενημέρωση που θα γίνει σήμερα στο νομό μας από το υπουργείο για την υλοποίηση του ΥΔΩΡ 2.0 στην ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας.

Ο υπουργός ενημέρωσε τον κύριο Καραγκούνη ότι τον Δεκέμβριο θα επισκεφθεί το νόμο μας και θα ανακοινώσει τις οριστικές εντάξεις των έργων που αφορούν το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και την γραμματεία Ενωσιακών Πόρων (ΣΔΙΤ,ΤΟΜΕΑΚΑ και ΠΑΑ) όπως για παράδειγμα τα έργα αναβάθμισης των ΤΟΕΒ μας.

Ο κύριος Καραγκούνης ευχαρίστησε τον υπουργό για τις προσπάθειες που κάνει τόσο ο ίδιος όσο και συνολικά η Κυβέρνηση για τη στήριξη της πιο ευαίσθητης επαγγελματικά ομάδας, αυτής των αγροτών, που ειδικά στη σημερινή συγκυρία πλήττεται περισσότερο απ’ όλες.googlenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith