Θρήνος στο Αγρίνιο για τον 14χρονο Γαβριήλ

kipseli 1

Ο 14χρονος Γαβριήλ χαιρέτησε τη μητέρα του και της είπε πως δε θα αργήσει. Θα πήγαινε την καθιερωμένη βόλτα με το ποδήλατό του, όμως δεν γύρισε ποτέ.

Το χρονικό
Όλα έγιναν το απόγευμα της Τετάρτης. Ο Γαβριήλ πήρε το ποδήλατό του και συνάντησε τον ξάδελφό του για να κάνουν μαζί την απογευματινή τους βόλτα. Το έδαφος ήταν κατηφορικό και δύσβατο, με αποτέλεσμα ο 14χρονος να πέσει από το ποδήλατο και να χτυπήσει το κεφάλι του πάνω σε βράχο.

«Πηγαίναν συχνά τα παιδιά, ήταν η κακιά η ώρα. Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα».

«Τι δακρυσμένη, πονέσαμε πολύ, κρίμα, το είχαμε εδώ το παιδάκι αυτό», λένε φίλοι και συγγενείς.

Ο ξάδελφός του σε κατάσταση σοκ άρχισε να φωνάζει και να καλεί για βοήθεια μήπως κάποιος τους ακούσει και τους εντοπίσει, όσο ο 14χρονος ήταν πεσμένος δίπλα από τον μεγάλο βράχο και βαριά τραυματισμένος.

«Βγήκα ξυπόλητη έξω, έλεγα τι έγινε το παιδί. Ήρθε η μάνα, έμαθε το μαντάτο και ήρθε αυτού για να πάρει να δει, τι να δει, μετά πέρασε το ασθενοφόρο και το πήρανε», λένε μάρτυρες.

Υπέκυψε στα τραύματά του
Εκεί αρχίζει το δράμα για αυτήν την οικογένεια. Το ασθενοφόρο παρέλαβε το άτυχο αγόρι και με τη συνοδεία αστυνομίας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Αγρινίου.

Όλοι παρακαλούσαν για ένα θαύμα, όμως ο 14χρονος Γαβριήλ υπέκυψε στα τραύματά του.

«Κρίμα στον πατέρα και στη μάνα, ένα παιδάκι είχαν από την ξενιτιά να το μεγαλώσουν να το σπουδάσουν εδώ, ήξεραν τι θα τους βρουν;».

Ήταν το μοναχοπαίδι μίας οικογένειας που τα τελευταία 20 χρόνια ζούσε στην Κυψέλη Αγρινίου. Μία οικογένεια που προσπαθούσε να σπουδάσει το παιδί της δουλεύοντας στα χωράφια, με όνειρα για ένα λαμπρό μέλλον.

Συγγενείς και συμμαθητές θα αποχαιρετήσουν τον 14χρονο Γαβριήλ που έφυγε με τόσο τραγικό τρόπο πρόωρα από τη ζωή.

megatv.comgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith