Θλίψη στο Αγρίνιο για την απώλεια της 45χρονης γιατρού Ειρήνης Μερμίγκη

Θλίψη έχει προκαλέσει στο Αγρίνιο η είδηση του θανάτου της ιατρού Ειρήνης Μερμίγκη σε ηλικία 45 ετών.

Tον τελευταίο καιρό έδινε άνιση μάχη με την επάρατη νόσο από την οποία τελικά νικήθηκε.

H οικογένεια της βιώνει δεύτερη φορά οικογενειακή τραγωδία από την ίδια ασθένεια αφού το 2016 είχε αποβιώσει και η αδερφή της Αγγελική 37 ετών και μητέρα δυο παιδιών.

Η εκλιπών ήταν ξαδέρφη του πρώην δημοτικού σύμβουλου Αγρινίου Στέλιου Μερμίγκη ο οποίος ανέβασε στο facebook ένα συγκινητικό αντίο.

Καλοκαίρι του 1981. Στη φωτογραφία είμαστε όλα τα Μερμιγκακια εκτός από τον Στέλιο τον μεγάλο μαζί με τη θεία μου τη Γιάννα. Στη ζωή όμως σήμερα δυο από τα ξαδέρφια μου δεν υπάρχουν πια. Πριν από έξι χρόνια μας αποχαιρέτησε για πάντα η Αγγελική στα 37 της χρόνια και χθες η αδερφή της η Ειρήνη στα 45 της πάλι από καρκίνο. Η χαροκαμένη μάνα δεν έφθανε που έθαψε πολύ νωρίς τον σύντροφό της μένοντας μόνη να μεγαλώνει 4 παιδιά κάτι που έκανε με θαυμαστό τρόπο, δυστυχώς έμελλε να ζήσει και να πιει το πικρό ποτήρι του οριστικού αποχαιρετισμού θάβοντας δυο παιδιά της. Αδιανόητα πράγματα, αφύσικα.
Απ’ όλα τα ξαδέρφια πίστευα πάντοτε ακράδαντα ότι η Ρηνούλα μας η μικρή, η γιατρός μας, ξεχώριζε για τη δοτικότητα της και την έγνοια της απέναντι σε όλους. Το χνάρι που αφήνει πίσω της από το τεράστιο απόθεμα καλοσύνη της είναι πολύ βαθύ και ευδιάκριτο ακόμη και για όσους την συναναστράφηκαν έστω για λίγο. Τα αγγελούδια που αφήνεις πίσω σου μαζί με τον υπέροχο σύντροφό σου τον Γιώργο θα μας θυμίζουν συνεχώς την μοναδικότητα σου.
Σου είμαστε όλοι ευγνώμων Ρηνούλα μας.
Αντίο

μερμ

zenith