Θεσσαλονίκη: Την πλάκωσαν στο ξύλο & ανέβασαν βίντεο στο TikTok

thessaloniki

Ένα σοκαριστικό βίντεο ξυλοδαρμού μίας μαθήτριας Γ’ γυμνασίου από συνομήλική της στη Θεσσαλονίκη, ήρθε στη δημοσιότητα.

Βίντεο ντοκουμέντο
Η 15χρονη αρπάζει και με τα δύο της χέρια το κορίτσι από τα μαλλιά. Εκείνη πέφτει στο πεζοδρόμιο με τα γόνατα, όσο δέχεται χτυπήματα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η ομάδα των ανήλικων κοριτσιών μετέφερε την 15χρονη από την πιτσαρία σε άλλο σημείο και ένα από τα κορίτσια την χτυπούσε στο κεφάλι.

«Αυτό έγινε συγκεκριμένα εδώ απ’ έξω από την πιτσαρία. Τράβηξαν ένα κοριτσάκι και το πλάκωσαν στο ξύλο», λέει ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης.

Τα δύο κορίτσια, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι από διαφορετικά σχολεία του Ευόσμου Θεσσαλονίκης.

Μία παρέα κοριτσιών, έβγαλε την 15χρονη έξω από την πιτσαρία και την οδήγησαν σε άλλο σημείο. Μία από αυτές άρχισε να την χτυπάει, όσο οι υπόλοιπες τραβούσαν βίντεο που αργότερα ανέβηκε στο TikTok.

«Άκουσα φώναζαν, τρέχανε, κάτι έγινε, γιατί ήρθε και αστυνομία».

Στο βίντεο φαίνεται η μανία που οι 15χρονες τσακώνονται. Όπως λένε μαθητές της περιοχής στο MEGA, είναι ένα φαινόμενο που είναι σε έξαρση το τελευταίο διάστημα.

«Γενικά είμαστε μία από τις χειρότερες περιοχές της Θεσσαλονίκης, κάθε μέρα γίνονται σκηνικά, υπάρχει και πολλή αστυνομία εδώ τριγύρω».

Η μητέρα του άτυχου κοριτσιού καταγγέλλει πως δεν είναι η πρώτη φορά που το παιδί της δέχεται επίθεση. Κάνει λόγο για βρισιές, χτυπήματα μέχρι και κάψιμο των μαλλιών της.

Μάλιστα, έχει στείλει και επιστολή στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση αλλά και στο σχολειό της κόρης της, ζητώντας παρέμβαση για να σταματήσει το bullying.

12 18

«Κυρίως είναι το τι κοιτάς και σούξου μούξου. Μπορεί να υπάρξει λόγος, αλλά και να υπάρξει δε θα είναι πολύ σοβαρός τις περισσότερες φορές», λένε μαθητές.

Για το περιστατικό έχει γίνει καταγγελία στη δευτεροβάθμια, με το σοκαριστικό βίντεο που έχει έρθει στη δημοσιότητα να διερευνάται, ενώ σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, Θανάση Χατζάκο, η ανήλικη είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

megatv.com

zenith