Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκε ο 24χρονος που έβαλε βενζίνη και έφυγε χωρίς να πληρώσει

venzina

Προφυλακίστηκε ο 24χρονος Ρομά που πήγε σε πρατήριο υγρών καυσίμων στη Θεσσαλονίκη και έβαλε βενζίνη και έφυγε χωρίς να πληρώσει, ενώ κατά την αποχώρηση του ο υπάλληλος πιάστηκε απο το αυτοκίνητο και σύρθηκε απο αυτό για αρκετά μέτρα με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.

Όλα έγιναν λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Κυριακής 07.07.2024. σε πρατήριο υγρών καυσίμων στα Διαβατά της Θεσσαλονίκης.

Ο 24χρονος άνδρας πήγε στο πρατήριο και ζήτησε απο τον υπάλληλο να του βάλει βενζίνη αξίας 25 ευρώ στο ρεζερβουάρ, όμως αμέσως μετά αυτός προσπάθησε να αποχωρήσει, όπως φαίνεται και στο βίντεο ντοκουμέντο που παρουσίασε το newsit.gr, χωρίς να πληρώσει.

Ο υπάλληλος στην προσπάθεια του να τον σταματήσει πιάστηκε απο το αυτοκίνητο του δράστη, όπως βλέπουμε και στο βίντεο, και αυτό είδε ως αποτέλεσμα να συρθεί και να τραυματιστεί στο κεφάλι και στα πόδια.

Τι υποστήριξε στην απολογία του
Λίγο μετα τις 13:00 απολογήθηκε στον ανακριτή και σύμφωνα με πληροφορίες ανέφερε ότι πήγε να βάλει βενζίνη στο αυτοκίνητο και είδε ότι δεν του έφταναν τα χρήματα.

Είχε μαζί του χρήματα αλλα δεν γνώριζε πόσα. Όταν είδε ότι δεν του έφταναν, αφού είχε ήδη βάλει βενζίνη, έκανε τη σκέψη να φύγει αμέσως. Δεν αντιλήφθηκε αμέσως ότι ο άνθρωπος πιάστηκε απο το αυτοκίνητο. Το αντιλήφθηκε μόλις βγήκε στον δρόμο.

Ο 24χρονος πανικοβλήθηκε και προσπαθούσε να σταματήσει κάπου για να βοηθήσει και ζητάει συγγνώμη για όσα έγιναν.

Κατηγορείται για ληστρική κλοπή. Δεν έχει άδεια οδήγησης και είναι πατέρας ενός παιδιού

newsit.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith