Θέρμο: Δοξολογία, Κατάθεση Στεφάνων και Παρέλαση για την Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940

parelasi 28 oktovriou044

Στο πλαίσιο του Εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940, τελέσθηκε Δοξολογία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Θέρμου, από τον Πανοσιολογιώτατο Πρωτοσύγκελλο της Ι.Μ. Αιτωλίας και Ακαρνανίας π. Θεόκλητο Ράπτη, τον Αρχιερατικό Επίτροπο Θέρμου π. Βασίλειο Λάμπο και τον π. Κωνσταντίνο Γιολδάση, εφημέριο του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Πετροχωρίου.
Την πανηγυρική ομιλία εκφώνησε ο εκπαιδευτικός του Δημοτικού Σχολείου Θέρμου κ. Νεκτάριος Πυλαρινός με θέμα: «Η Διαχρονικότητα του ΟΧΙ».

Μετά το πέρας της Θείας λειτουργίας, τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο των Πεσόντων, και πραγματοποιήθηκε Κατάθεση Στεφάνων από:

parelasi 28 oktovriou026
Τον Δήμαρχο Θέρμου κ. Σπύρο Κωνσταντάρα, την Εκπρόσωπο του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κα Αλεξάνδρα Λάππα, τον Αναπληρωτή Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Θέρμου κ. Χρήστο Ρέππα, τον Διοικητή του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Θέρμου κ. Ιωάννη Πατλιά, τον Πρόεδρο Κοινότητας Θέρμου κ. Αλέξανδρο Σιαδήμα,τον Εκπρόσωπο Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Θέρμου κ. Νικόλαο Καρανταλή, τον Πρόεδρο του Εκπολιτιστικού Ομίλου Θέρμου κ. Γεώργιο Δημάκη, την εκπρόσωπο του Συλλόγου Φίλων Αρχαιολογικού Μουσείου κα Ελευθερία Ξύστρα, την Πρόεδρο Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου κα Χριστίνα Καραγεώργου, την Γραμματέα του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Γυμνασίου & Λυκείου Θέρμου κα Θεοδώρα Δίπλα, τον Πρόεδρο του Εμπορικού, Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Συλλόγου Θέρμου κ. Θεόδωρο Ντρέλλια, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Πολυτέκνων Θέρμου και Περιχώρων κ. Χρήστο Ζαγορίτη, τον Εκπρόσωπο της ΛΕ.Μ.Α.Θ. κ. Γεώργιο Ντρέλλια, εκ μέρους των φίλων και απογόνων της Εθνικής Αντίστασης ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ ο κ. Σεραφείμ Τριανταφυλλάκης και εκ μέρους του Ι.Δ.Ε.Α.Π.Θ.. η κα Σόφια Υφαντή και ο κ. Λάμπρος Δρέλλιας .

Στη συνέχεια τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των ένδοξων νεκρών και ακολούθησε ο «ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ».

Ακολούθησε η καθιερωμένη παρέλαση των μαθητών και των χορευτικών τμημάτων του Εκπολιτιστικού Ομίλου Θέρμου.
parelasi 28 oktovriou025

parelasi 28 oktovriou038

parelasi 28 oktovriou035

parelasi 28 oktovriou042

parelasi 28 oktovriou004

parelasi 28 oktovriou030

parelasi 28 oktovriou039

thermonews.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith