Θάνος Μωραΐτης: «Ο αγώνας για μια πιο δίκαιη κοινωνία συνεχίζεται»

2

Μετά την πετυχημένη εξόρμηση του κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στο Δήμο Θέρμου,όπου οι υποψήφιοι βουλευτές και μέλη του κόμματος πραγματοποίησαν επίσκεψη στην περιοχή και συμμετείχαν σε ανοιχτή συνέλευση μεκατοίκους και κοινωνικούς φορείς, ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Θάνος Μωραΐτης προέβη στην παρακάτω δήλωση:
«Ο αγώνας για μια πιο δίκαιη κοινωνία με ευημερία για όλες και όλους συνεχίζεται. Ο Αλέξης Τσίπρας παρουσίασε χθες το επικαιροποιημένο πρόγραμματου ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, με αιχμή το νέο παραγωγικό μοντέλο που έχει ανάγκη η χώρα.
Για μια οικονομία που θα βασίζεται στη γνώση, την καινοτομία, τη δίκαιη καιπράσινη μετάβαση, με ανακατεύθυνση των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας και των υπόλοιπων χρηματοδοτικώνεργαλείων στην πρωτογενή παραγωγή, στην μεταποίηση, στον ψηφιακό μετασχηματισμό, στις κρίσιμες δημόσιες υποδομές και στην έρευνα.
Έχουμε το πρόγραμμα, τη θέληση, τα στελέχη και την εμπειρία για να παρουσιάσουμε στους πολίτες ένα εναλλακτικό και ρεαλιστικό πρόγραμμα διακυβέρνησης. Θα δώσουμε μέχρι τελευταία στιγμή τον αγώνα μας με ενότητα και αποφασιστικότηταγια τη νίκη και την αλλαγή των συσχετισμώνστην κάλπη της 25ης Ιουνίου και θα τα καταφέρουμε».
1

4

3googlenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith