Θανάσης Παπαθανάσης: Η κοινωνία αντιλαμβάνεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης κρατά σταθερά το τιμόνι της χώρας

παπατηανασισ

Συνέντευξη στην εκπομπή «Καλημέρα» και τον Γιώργο Αυτιά στην τηλεόραση του ΣΚΑΪπαραχώρησε ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Αιτωλοακαρνανίας, κ. Θανάσης Παπαθανάσης.

Δείτε τα σημαντικότερα σημεία από τη συνέντευξή του:
• Την τετραετία αυτή, παρόλη την πανδημία, τον πόλεμο και την ενεργειακή κρίση, η ΝΔ πέτυχε αύξηση μισθών 20%, μείωση ΕΝΦΙΑ 35%, μείωση φορολογικών και ασφαλιστικών συντελεστών, κατάργηση εισφοράς αλληλεγγύης.

• Οι σημαντικότεροι πυλώνες ανάπτυξης για την Αιτωλοακαρνανία για την επόμενη μέρα είναι οι εξής: Πρωτογενής Τομέας, Τουρισμός, Υποδομές, Υγεία.

• Η κοινωνία είναι πολύ ώριμη και εμπιστεύεται τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την αξιοπιστία του. Ο κόσμος θέλει μια ισχυρή και σταθερή κυβέρνηση που να μπορεί να παίρνει αποφάσεις. Η αύξηση των μισθών κατά 25% και η κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος αποτελούν δεσμεύσεις του Πρωθυπουργού για την επόμενη περίοδο.

• Η κοινωνία αντιλαμβάνεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης κρατά σταθερά το τιμόνι της χώρας. Το διακύβευμα των εκλογών της 21ης Μαΐου είναι:Προχωράμε μπροστά ή γυρίζουμε πίσω.

Δείτε όλη τη συνέντευξή του στο:

Για να ανεβάσουμε μαζί την Αιτωλοακαρνανία ψηλά”!

#ΑνεβάζουμετηνΑιτωλοακαρνανία_Ψηλά!googlenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith