Τενεσί: Πυροβολισμοί σε σχολείο στο Νάσβιλ – Αναφορές για νεκρούς

ap23086591034906

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές της πόλης Νάσβιλ του Τενεσί τη Δευτέρα (27/3), έπειτα από πληροφορία που δέχτηκαν για πυροβολισμούς σε σχολείο της περιοχής με πολλά θύματα.

Όπως επισήμανε η τοπική Πυροσβεστική Υπηρεσία που έφθασε στο σημείο, αξιωματούχοι της «απάντησαν» στους πυροβολισμούς. Στο σχολείο είναι εγγεγραμμένο, σύμφωνα με πληροφορίες που πηγάζουν από την ιστοσελίδα του εκπαιδευτικού ιδρύματος, περίπου 200 μαθητές.


«Απαντάμε σε έναν ενεργό επιτιθέμενο δράστη στο 33 Burton Hills Blvd Covenant School. Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι έχουμε πολλούς ασθενείς. Οι γονείς που έρχονται στο σχολείο θα πρέπει να πάνε στο 20 Burton Hills αυτή τη στιγμή», ανέφερε η πυροσβεστική υπηρεσία του Νάσβιλ στο Twitter.

Όπως φαίνεται σε φωτογραφίες και βίντεο που αναρτήθηκαν στο Twitter από το χριστιανικό σχολείο, στο σημείο έσπευσαν περιπολικά, οχήματα της Πυροσβεστικής και ασθενοφόρα. Παραμένουν ακόμη αδιευκρίνιστες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο ένοπλος άνοιξε πυρ κατά του ιδιωτικού σχολείου.

Οι τοπικές αρχές ανέφεραν ότι ο δράστης εξουδετερώθηκε. Ο δημοσιογράφος του τοπικού τηλεοπτικού σταθμού WKRN, Πέιτον Κένεντι, ανέφερε νωρίτερα ότι τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και ο δράστης σκοτώθηκαν.

Το συμβάν, σύμφωνα με τη New York Post, σημειώθηκε στις 10:30 (τοπική ώρα) το πρωί της Δευτέρας όταν και οι αστυνομικοί έλαβαν κλήση για έναν ένοπλο στο σχολείο.

«Μία υπόθεση ενόπλου έλαβε χώρα στο Covenant School, Covenant Presbyterian Church, στο Burton Hills Dr», ανέφερε η αστυνομία του Νάσβιλ σε ένα tweet. «Ο δράστης εξουδετερώθηκε από την MNPD και είναι νεκρός. Η επανένωση των μαθητών με τους γονείς γίνεται στην εκκλησία Woodmont Baptist Church». Η Αστυνομία δεν έχει ακόμη αναγνωρίσει δημοσίως τον δράστη ή τα θύματα.

cnn.gr

zenith