Τέλος από το OPEN η Μπέττυ Μαγγίρα

magira

Ανατροπή της τελευταίας στιγμής, ή για να το θέσω πιο σωστά, της τελευταίας συνάντησης, αφού όλα έδειχναν ότι το OPEN θα ανανέωνε τη συνεργασία του με τη Μπέττυ Μαγγίρα.

Ενώ λοιπόν οι δύο πλευρές φαίνεται πως είχαν καταλήξει σε συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας τους, η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε χθες (04.07.2023) έφερε τη ρήξη και το τέλος της Μπέτυς Μαγγίρα από το OPEN.

Όπως είναι γνωστό το συμβόλαιο της Μπέττυς Μαγγίρα με το OPEN ολοκληρώνεται αυτές τις ημέρες και οι δύο πλευρές είχαν ξεκινήσει συναντήσεις για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Να θυμίσουμε ότι μετά από μία πολύ κακή σεζόν κυρίως του ψυχαγωγικού προγράμματος στους πίνακες τηλεθέασης, τον τελευταίο μήνα υπήρξαν αλλαγές στη διοίκηση, με την Ιζαμπέλα Σασλόγλου να αναλαμβάνει τη διεύθυνση προγράμματος και την εταιρεία παραγωγής Barking Well Media όλο το ψυχαγωγικό πρόγραμμα του OPEN με στόχο την ανάκαμψή του.

Σύμφωνα όμως με έγκυρες πληροφορίες μου δεν άρεσαν στη Μπέττυ Μαγγίρα οι αλλαγές που της ανακοινώθηκαν για τη νεα σεζόν και αφορούσαν πρόσωπα μπροστά και πίσω από τις κάμερες, αλλά και τη δομή και το περιεχόμενο της εκπομπής.

Η οριστική όμως ρήξη φαίνεται ότι προήλθε λόγω της οικονομικής συμφωνίας, στην οποία αναφερόταν και ποσοστό τηλεθέασης που έπρεπε να σημειώνει η καθημερινή εκπομπή.

Φαίνεται λοιπόν πως αυτές οι αλλαγές, σε συνδυασμό με την οικονομική συμφωνία έφερε τη ρήξη και το οριστικό τέλος στη συνεργασία της Μπέττυς Μαγγίρα με το OPEN.

Όπως όλα λοιπόν δείχνουν η Μπέτυ Μαγγίρα αποτελεί παρελθόν για το OPEN, με τον τηλεοπτικό σταθμό όμως να εμφανίζεται έτοιμος για τη νέα σεζόν έχοντας ήδη σχεδιάσει τι θα κάνει στην καθημερινή πρωινή ψυχαγωγική του εκπομπή.

newsit.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith