Τέμπη: «Ο σταθμάρχης ήρθε με ρουσφέτι φυτευτός και άπειρος»

τεμπι12

O σταθμάρχης αντιμετωπίζει κατηγορίες για τη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη και βρίσκεται στο στόχαστρο ορισμένων συναδέλφων του. Είναι χαρακτηριστικά τα λόγια που είπε προκάτοχός του…

Ο σταθμάρχης Λάρισας ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί το Σάββατο 4 Μαρτίου. Η σύγκρουση τρένων στα Τέμπη και ο ρόλος που διαδραμάτισε ο 59χρονος βρίσκονται διαρκώς στο μικροσκόπιο. Ο πρώην σταθμάρχης του ΟΣΕ στη Λάρισα ξεσπάει για τον κατηγορούμενο και ζητάει να μπουν σε πρώτο πλάνο, όλοι εκείνοι που τον έκαναν υπεύθυνο χωρίς να έχει τις κατάλληλες γνώσεις.

«Η θέση αυτή χρειάζεται γνώση, εμπειρία και εκπαίδευση» τόνισε ο Γιάννης Κολλάτος, πρώην σταθμάρχης του ΟΣΕ στην Λάρισα, μιλώντας στο Kontra24 για τη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη. Έθεσε μάλιστα αμείλικτα ερωτήματα που όπως είπε πρέπει να απαντηθούν για να φανεί η αλήθεια και να καταλογιστούν ευθύνες.

«Ο εν λόγω δεν μπορούσε να εργαστεί ως σταθμάρχης. Ο μόνος σταθμάρχης που έγινε μόνιμος με ρουσφέτι ενώ οι άλλοι μπήκαν με μπλοκάκι» τόνισε ο κ. Κολλάτος, ενώ αναρωτήθηκε: «Ποιος είναι υπεύθυνος που έγινε αυτός σταθμάρχης; Δούλεψε 15 μέρες στη Καλαμπάκα και τον έφεραν «φυτευτό» στη Λάρισα και άπειρο. Ο Σταθμός Λάρισας χρειάζεται δύο σταθμάρχες σε κάθε βάρδια. Τους έδιωξαν για το κέρδος».

«Αν λειτουργούσε η τηλεδιοίκηση δεν θα είχαμε δυστύχημα παρά το ανθρώπινο λάθος. Απαξίωσαν τον ΟΣΕ για να τον πουλήσουν» κατέληξε ο πρώην σταθμάρχης Λάρισας.

newsit.gr

zenith