Τέμπη: Μέσω DNA αναγνωρίστηκαν οι σοροί των διδύμων 20χρονων και της ξαδέρφης

xadelfes

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Οι εικοσάχρονες σπούδαζαν στη Θεσσαλονίκη και επέλεξαν το τριήμερο της Αποκριάς να το περάσουν μαζί με τις οικογένειες τους στον τόπο καταγωγής τους

Οι δίδυμες αδελφές Θώμη και Χρύσα Πλακιά και η πρώτη τους ξαδέλφη Αναστασία έχασαν την ζωή τους στην σύγκρουση του επιβατικού τρένου με το εμπορικό στα Τέμπη το βράδυ της Τρίτης. Και για τα τρία κορίτσια χρειάστηκε η μέθοδος DNA προκειμένου να ταυτοποιηθούν οι σοροί τους.

Οι εικοσάχρονες, οι οποίες ήταν δυο αδελφών παιδιά από το Καστράκι Καλαμπάκας, σπούδαζαν στη Θεσσαλονίκη και το τριήμερο της Αποκριάς αποφάσισαν να το περάσουν μαζί με τις οικογένειες τους στον τόπο καταγωγής τους.

Οι γονείς τους Νίκος και Δημήτρης Πλακιάς, ιδιοκτήτες γνωστής ταβέρνας στο Καστράκι, μόλις έμαθαν τα νέα για το δυστύχημα πήγαν αμέσως στην Λάρισα όπου δυστυχώς χρειάστηκε να δώσουν DNA υλικό προκειμένου να πιστοποιηθούν ότι οι τρεις σοροί ανήκουν στις νεαρές κοπέλες.

Τα δυο αδέλφια είναι γνωστά και στον αθλητικό κόσμο της Θεσσαλίας. Ο Νίκος ήταν επί σειρά ετών αρχηγός και γνωστός παίκτης της ομάδας του «Βράχου» και ο Δημήτρης παράγοντας της ίδιας ομάδας.

newsbomb.gr

zenith