Τα σενάρια για το κινηματογραφικό μέλλον του Thor

hemsworth

Λιγότερους ρόλους θα αναλαμβάνει πλέον ο πρωταγωνιστής του «Thor», Κρις Χέμσγουορθ, από τότε που έμαθε ότι διατρέχει υψηλό κίνδυνο να νοσήσει από Αλτσχάιμερ, αργότερα στη ζωή του. Αυτό δεν σημαίνει ότι αποσύρεται τελείως από την υποκριτική.

Ο Αυστραλός ηθοποιός έχει τέσσερα επερχόμενα πρότζεκτ, συμπεριλαμβανομένης της συμμετοχής του ως «Thor» σε ένα σίκουελ των «Avengers» και μιας βιογραφικής ταινίας χωρίς τίτλο για τον Χαλκ Χόγκαν. Μετά από αυτά τα έργα, όπως αναφέρει πηγή στο Page Six, «δεν σκοπεύει να αναλάβει πολλούς ρόλους επειδή (έμαθε για τον υψηλό κίνδυνο) να αρρωστήσει από Αλτσχάιμερ».

Ο ίδιος ο Χέμσγουορθ είπε στο Vanity Fair ότι «δεν μιλάει για συνταξιοδότηση με κανέναν τρόπο», ωστόσο οι πληροφορίες του Page Six αναφέρουν ότι βαίνει προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο Χέμσγουορθ ανακάλυψε ότι διατρέχει υψηλό κίνδυνο για τη νόσο στα γυρίσματα των ντοκιμαντέρ του National Geographic και Disney+, «Limitless». Πρόσφατα, σε δηλώσεις του είχε επισημάνει ότι αυτό που έμαθε δεν είναι διάγνωση αλλά μια προδιάθεση.

Ειδικότερα, ο Χέμσγουορθ είπε ότι μαθαίνοντας ότι είναι «οκτώ έως 10 φορές πιο πιθανό» να αντιμετωπίσει τη νόσο του Αλτσχάιμερ, «με ταρακούνησε και θέλω να πάρω λίγο χρόνο για τον εαυτό μου».

«Έχω ολοκληρώσει τα πράγματα για τα οποία είχα ήδη συμβόλαιο να κάνω», είπε, προσθέτοντας ότι σκοπεύει να «πάω σπίτι και να έχω μία καλή περίοδο ελεύθερου χρόνου και όλα να είναι πιο απλά. Να είμαι με τα παιδιά, να είμαι με τη γυναίκα μου».

cnn.gr

zenith