Τα πήρε ο Βασάλος με τις προσωπικές πληροφορίες που μετέφερε ο Χανταμπάκης

vasalos0105 682x384

Survivor: “Για ποιο λόγο να μεταφέρεις πληροφορίες ή εξομολογήσεις παικτών στους άλλους; Είναι ανήθικο”

Ενοχλημένοι με τον Στέλιο Χανταμπάκη είναι οι Κόκκινοι στο Survivor, τον οποίο κατηγορούν ότι μεταφέρει προσωπικές πληροφορίες από τη μια ομάδα στην άλλη. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ο Στέλιος είναι διπλωμάτης και το έχω ξαναπεί αυτό και έχω καταλάβει ότι μεταφέρει και πολλές πληροφορίες αχρείαστες από παίκτη σε παίκτη. Με αυτούς που υποτίθεται ότι είναι φίλος, είναι και οι πρώτοι που τους δίνει στους υπόλοιπους. Για μένα αυτό δείχνει πολλά και δείχνει πολλά γιατί χώρια από το ότι δεν μπορείς να τον εμπιστευτείς, είναι και ένα κριτήριο για το εάν ένας άνθρωπος λειτουργεί σε ένα παιχνίδι με πονηριά ή όχι» είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος για τον Στέλιο Χανταμπάκη στο Survivor.

«Για ποιο λόγο να μεταφέρεις πληροφορίες ή εξομολογήσεις παικτών στους άλλους; Είναι ανήθικο. Θα σου εκμυστηρευτώ κάτι σε εγκλεισμό κι εσύ ούτε στο δεκάλεπτο θα πας να το πεις στον άλλον; Δεν θα ήθελα να αναφερθώ ούτε στην εξομολόγηση, ούτε στον άνθρωπο που αφορά γιατί το θεωρώ άκομψο και χυδαίο… Το αφήνω πίσω μου, απλά καταλαβαίνω κάποιοι άνθρωποι τι ρόλο βαράνε εδώ μέσα» πρόσθεσε ο Βασάλος στα βέλη του για τον Χανταμπάκη στο Survivor.

zappit.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith