ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει αύριο εκτάκτως η Πολιτική Γραμματεία

kasselakis (1)

Αίτημα 17 μελών της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για συνεδρίαση αύριο (19/02).

Καταιγισμός εξελίξεων σημειώνεται στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, καθώς αίτημα να συνεδριάζει αύριο (Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου) η Πολιτική Γραμματεία κατέθεσαν 17 από τα 21 μέλη της –μεταξύ εκείνων και ο Παύλος Πολάκης– πριν από λίγο, σύμφωνα με πληροφορίες.

zenith

Το αίτημα εστάλη, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προς τους Γραμματείς του κόμματος και αναμένεται, εκτός απροόπτου, να εξευρεθεί μία ώρα που να εξυπηρετεί και τον Πρόεδρο του κόμματος, Στέφανο Κασσελάκη, καθώς βρίσκεται στο Λονδίνο.

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις στον ΣΥΡΙΖΑ για το… ερωτηματολόγιο Κασσελάκη
Το ένα μετά το άλλο παίρνουν αποστάσεις από το ερωτηματολόγιο Κασσελάκη τα στελέχη στου ΣΥΡΙΖΑ. Τελευταίο που προστέθηκε στη λίστα, είναι ο Νίκος Παππάς, με κύκλους του πρώην υπουργού να τονίζουν πως το ερωτηματολόγιο περιορίζει «τη φυσιογνωμία του κόμματος».

«Το καταστατικό με τις αλλαγές του 2022 προβλέπει καθολική συμμετοχή των μελών. Το ερωτηματολόγιο περιορίζει τη φυσιογνωμία του κόμματος, είναι ελλιπές διότι δεν αναζητά ευθύνες ξεκινώντας από την κορυφή. Το καταστατικό μας δεσμεύει όλους και όλες», τόνισε.

Κατερίνα Νοτοπούλου: «Ο ΣΥΡΙΖΑ πέφτει σε πολιτικό κενό»
Τη δική της απογοήτευση για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο κόμμα εξέφρασε η Κατερίνα Νοτοπούλου και ενώ όπως φαίνεται λόγω των ενεργειών του Στέφανου Κασσελάκη, αναμένεται και νέα διάσπαση με πιθανές αποχωρήσεις στελεχών.

Η Κατερίνα Νοτοπούλου, που είχε διατελέσει και υπουργός επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε μεταξύ άλλων πως «σήμερα φοβάμαι ότι πέφτουμε σε πολιτικό κενό».

newsbomb.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith