Συνελήφθησαν στο Αγρίνιο αφού «χτύπησαν» σε ένα ακόμα πρακτορείο ΟΠΑΠ οι θρασύτατοι ληστές

peripoliko ape.jpg

Ένα ακόμα «χτύπημα» σε πρακτορείο ΟΠΑΠ σημειώθηκε την περασμένη νύχτα στο Αγρίνιο, το οποίο προστίθεται στα προηγούμενα περιστατικά που είχαν καταγραφεί το περασμένο διάστημα.

Mε ειδοποιό διαφορά εν προκειμένω ότι η Αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις δύο ατόμων, τα οποία και είχαν κυριολεκτικά τρομοκρατήσει τους επαγγελματίες της πόλης με συνεχή περιστατικά κλοπών και ληστειών.

Το μοτίβο πανομοιότυπο και την περασμένη νύχτα: Δύο νεαροί άνδρες, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, φορώντας κράνη, απέσπασαν 1000 ευρώ από τα ταμεία της επιχείρησης και τράπηκαν σε φυγή.

Ως εξωφρενικό της υπόθεσης καταγράφεται και το γεγονός ότι οι θρασύτατοι δράστες «χτύπησαν» σε ώρα όπου το πρακτορείο ήταν ανοικτό, με υπάλληλο και πελάτες εντός. Για να πάρουν τα χρήματα εξάλλου έδρασαν και υπό την απειλή μαχαιριού.

Η Αστυνομία που μετέβη στο σημείο ξεκίνησε εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, καταφέρνοντας να τους συλλάβει λίγη ώρα αργότερα, μετά από καταδίωξή τους.

Πρόκειται για δύο νεαρούς ηλικίας 18 και 16 ετών που εμπλέκονται συνολικά σε δύο κλοπές και τέσσερις ληστείες.

Οι νεαροί παρακολουθούνταν μέρες από τις Αρχές και μάλιστα διαπιστώθηκε ότι δρούσαν με κλεμμένο μηχανάκι. Ακολούθησαν έρευνες στις οικίες τους όπου και βρέθηκαν τα ρούχα που χρησιμοποιούσαν κατά την δράση τους, μαχαίρια καθώς και τα χρήματα που εκλάπησαν.

Σε βάρος τους έχει σχηματιστεί η σχετική δικογραφία και αναμένονται εντός ημέρας ανακοινώσεις από την Αστυνομία.

agriniopress.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith