Συνεδριάζει την Τετάρτη 27 Μαρτίου το δημοτικό συμβούλιο Θέρμου

dimarxeiothermou

Την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024 και ώρα 18:00, θα διεξαχθεί τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θέρμου με οχτώ (8) θέματα στην ημερήσια διάταξη, ως εξής:

«Επικύρωση αποηχογραφημένων πρακτικών συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου 2023»
«Αποδοχή ένταξης της πράξης «Εξασφάλιση επάρκειας πόσιμου νερού σε Κοινότητες του Δήμου Θέρμου» με Κωδικό ΟΠΣ 5198357 στο «ΤΠΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 2021 – 2025»
«Αποδοχή ποσού 7.000,00 € Δήμου Θέρμου από κατανομή Υπουργείου Εσωτερικών στους Δήμους της Χώρας για την κάλυψη δράσεων αντιμετώπισης των δασικών πυρκαγιών και σχετική αναμόρφωση προϋπολογισμού»
«Αναμορφώσεις προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2024»
«Ορισμός μέλους για τη συγκρότηση Γνωμοδοτικής Επιτροπής του άρθρου 3 παρ. 2 του Ν. 2724/1999 «περί εκδιδόμενων με αμοιβή προσώπων και άλλες διατάξεις»»
«Επί αίτησης της κ. Φραγκουλίδου Χριστίνας του Μιχαήλ για επέκταση δικτύου ηλεκτροφωτισμού (σχετική η υπ’ αριθμ. 1/2024 Πρόταση του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Λευκού του Δήμου Θέρμου)»
«Παραχώρηση χρήσης Παραδοσιακού Ελαιοτριβείου – Μαγκανοπήγαδου Πετροχωρίου στο Ινστιτούτο Δημιουργικότητας, Έρευνας, Ανάπτυξης Περιφέρειας Θέρμου (ΙΔΕΑΠΘ)»
«Παραχώρηση χρήσης αίθουσας Κοινοτικού Καταστήματος Δημοτικής Κοινότητας Σιταραλώνων στον Πολιτιστικό Σύλλογο Σιταραλώνων «ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΝΩΝ»»
Η συνεδρίαση θα μεταδίδεται ζωντανά μέσω διαδικτύου και είναι δυνατή η παρακολούθησή της στην ιστοσελίδα του Δήμου (https://www.dimos-thermou.gr) επιλέγοντας πάνω δεξιά την επιλογή «Δείτε live το Συμβούλιο». Η επιλογή αυτή είναι διαθέσιμη την ώρα της συνεδρίασης. Εναλλακτικά είναι δυνατή η παρακολούθηση της συνεδρίασης στο κανάλι του Δήμου Θέρμου στο Youtube, όπου είναι αποθηκευμένες σε video και όλες οι συνεδριάσεις και είναι δυνατό να αναζητηθούν ανά πάσα στιγμή.

Θέρμο, 22-03-2024

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΚΩΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith