Συνεδριάζει τη Δευτέρα 22 Απριλίου το Δημοτικό Συμβούλιο Ξηρομέρου

dimarxeio xiromerou

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

Καλεί σε Τακτική Μεικτή (δια ζώσης και ταυτόχρονα με Τηλεδιάσκεψη) Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 22 Απριλίου 2024, ημέρα της εβδομάδας Δευτέρα και ώρα 08:00 μ.μ., στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, σύμφωνα με το άρθρο 11 του Ν. 5043/2023 (Α΄91) του ΥΠ.ΕΣ. για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κάτωθι θέματα ημερήσιας διάταξης:
1. Έγκριση εγγραφών νηπίων στις Δομές των Παιδικών Σταθμών Αστακού και Κανδήλας (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Μάντζαρης Ελευθέριος).
2. Έγκριση συμμετοχής του Δήμου Ξηρομέρου στο Δίκτυο Δήμων για την πολιτική προστασία, την ανθεκτικότητα και την αειφορία με διακριτικό τίτλο «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΘΕΚΤΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ» (Έγκριση Καταστατικού και ορισμός εκπροσώπων) (Εισηγητής ο Δήμαρχος Ξηρομέρου).
3. Παραγραφή χρηματικών καταλόγων λόγω παρέλευσης εικοσαετίας (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Γερόλυμος Σωτήριος).
4. Αποδοχή και κατανομή ποσού Β’ δόσης από τους ΚΑΠ για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων (Εισηγητής ο Πρόεδρος Επιτροπής Παιδείας Μπαμπούρης Κων/νος).
5. Έγκριση του Κανονισμού Λειτουργίας Παιδικών Χαρών Δήμου Ξηρομέρου (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Πολύζος Βασίλειος).
6. Έγκριση Στρατηγικής ΟΧΕ/ΒΑΑ στη χωρική ενότητα των Δήμων Ιερής Πόλης Μεσολογγίου και Ξηρομέρου (Εισηγητής ο Δήμαρχος Ξηρομέρου).

zenith

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΜΠΑΜΠΟΥΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith