Συνεδρίασε στις 31 Μαρτίου η Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ Αιτ/νίας στο Αγρίνιο ενόψει ευρωεκλογών

pasok1

Σε κλίμα αισιοδοξίας και αγωνιστικής ετοιμότητας συνεδρίασε την Κυριακή 31 Μαρτίου στο Αγρίνιο η διευρυμένη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής Αιτ/νίας.
Αντικείμενο της συνεδρίασης ήταν ο πολιτικός και οργανωτικός σχεδιασμός του κόμματος στην Αιτωλοακαρνανία εν όψει των Ευρωεκλογών που θα πραγματοποιηθούν στις 8 Ιουνίου 2024.
Κοινή συνισταμένη των τοποθετήσεων αλλά και του διαλόγου που αναπτύχθηκε από όλους τους παριστάμενους στην συνέχεια, ήταν παρεμβατικές και ουσιαστικές πολιτικές του κινήματος που αφορούν την κοινωνία και τις εκφράσεις της..
Ωστόσο, ειδική αναφορά έγινε και στις παρεμβάσεις και πολιτικές των στελεχών του σε ευρωπαϊκό επίπεδο διαχρονικά, αλλά και πως αυτές θα εξελιχθούν μελλοντικά.
Στη συνέχεια υπήρξε ένας οργανωτικός σχεδιασμός σε επίπεδο Δήμων με τη συγκρότηση Δημοτικών Επιτροπών Εκλογικού Αγώνα προκειμένου να επιτευχθεί η καθολική συμμετοχή των στελεχών του κινήματος στις εκλογικές διαδικασίες.
Στη συνεδρίαση πέραν του Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Γιώργου Ζήσιμου, συμμετείχαν η Βουλευτής του Νομού Χριστίνα Σταρακά, ο πρώην Βουλευτής Γιάννης Βαϊνάς, μέλη της ΚΠΕ, Συνδικαλιστικά και Αυτοδιοικητικά στελέχη, μέλη κομματικών οργανώσεων κλπgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith