Συνάντηση του Θανάση Παπαθανάση με πολίτες στην Αμφιλοχία

αμφ3

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συνάντηση με πολίτες στην Αμφιλοχία, του υπ.Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στην Αιτωλοακαρνανία, Θανάση Παπαθανάση.
Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Θανάση Παπαθανάση και κατέκλυσε το café «Το Στέκι του Σταμούλη» στην παραλία της Αμφιλοχίας.
Ο Θανάσης Παπαθανάσης συνομίλησε με τους κατοίκους της περιοχής και τους ευχαρίστησε για την τεράστια στήριξη, την αγάπη και την εμπιστοσύνη που του έδειξαν τιμώντας τον με την ψήφο τους στις 21 Μαΐου.
Παράλληλα, τους ζήτησε να μην επαναπαυθούν με τα αποτελέσματα των πρώτων εκλογών, αλλά να είναι σε εγρήγορση και να προσέλθουν όλοι στις κάλπες στις 25 Ιουνίου και να δώσουν ξανά ψήφο εμπιστοσύνης στη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
αμφ5
Ακολουθεί δήλωση του Θανάση Παπαθανάση μετά την επίσκεψή του στην Αμφιλοχία:

«Το αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαΐου δείχνει ότι οι πολίτες αναγνώρισαν το έργο της Νέας Δημοκρατίας την προηγούμενη τετραετία. Ο αγώνας όμως συνεχίζεται για τη μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις 25 Ιουνίου. Για να μην πάει χαμένη η πρόοδος που σημειώθηκε, αλλά για να συνεχιστεί με ακόμη μεγαλύτερη ένταση. Για ακόμη περισσότερες και καλύτερες δουλειές, για ακόμα υψηλότερους μισθούς, για ακόμα πιο ουσιαστική κοινωνική πολιτική, για αναβάθμιση του συστήματος υγείας, για τον εκσυγχρονισμό του κράτους, για την εθνική μας κυριαρχία. Και όλα αυτά, μπορούν να τα εγγυηθούν μόνο η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Η αυτοδυναμία της παράταξής μας είναι ο μόνος τρόπος για να ξεφύγουμε οριστικά από τον λαϊκισμό και τη δημαγωγία. Για να προχωρήσουμε σε έναν δρόμο Ευρώπης και κοινής λογικής. Το αξίζει πάνω από όλα η πατρίδα μας!
Στις 25 Ιουνίου καλούμε όλους τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες για μία ισχυρή και σταθερή κυβέρνηση, με αυτοδύναμη τη Νέα Δημοκρατία στο τιμόνι της χώρας, για να προχωρήσει η χώρα μας μπροστά!»

Για να ανεβάσουμε την Αιτωλοακαρνανία Ψηλά!
#ΑνεβάζουμετηνΑιτωλοακαρνανία_Ψηλά!
#ΣηκώνουμετηνΕλλάδα_Ψηλότερα!
αμφ6

αμφ4googlenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith