Συνάντηση της Προέδρου της ΑΜΚΕ «Αγριωνίς Γαία»με τον Κωνσταντίνο Ναστούλη.

384509445 1051168976238636 1753012391196659310 n

Συνάντηση της Προέδρου της ΑΜΚΕ «Αγριωνίς Γαία» κα. Βίκυ Αγγέλη με τον Πρόεδρο της « Ένωσης Επαγγελματιών Εστίασης Αναψυχής Ψυχαγωγίας Αγρινίου» κ. Κωνσταντίνο Ναστούλη.

Συνάντηση είχαν η Πρόεδρος της Α.Μ.Κ.Ε. «Αγριωνίς Γαία» κα. Βίκυ Αγγέλη και Μέλη του Δ.Σ.με τον Πρόεδρο της « Ένωσης Επαγγελματιών Εστίασης Αναψυχής Ψυχαγωγίας Αγρινίου» κ. Κωνσταντίνο Ναστούλη και το Μέλος του Δ.Σ κ. Σπυρίδων Πλακιά.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της διαδικασίας διεύρυνσης που προτίθεται να κάνει η «Αγριωνίς Γαία» στους τομής αρμοδιότητά της, σε σχέση με τον πολιτισμό, τον Τουρισμό που είναι και ο σκοπός ίδρυσης της.
Στην συνάντηση τέθηκαν βασικοί άξονες μελλοντικής συνεργασίας .
Η δυνατότητα ανάδειξης στους άξονες των συγκριτικών πλεονεκτημάτων των περιοχών του Δήμου Αγρινίου, στοχεύει στο να προσελκύσουν συγκεκριμένες αγορές, οι οποίοι ψάχνουν αυτά τα συγκριτικά πλεονεκτήματα. Στην συνέχεια να πραγματοποιηθεί η καλύτερη δυνατή επαφή με πρεσβείες και όλα αυτά σε συνεργασία με τον Δήμο Αγρινίου στις προοπτικές που υπάρχουν για οποιαδήποτε μορφή ανάπτυξης.
Συζητήθηκε η δημιουργία αναγκαίων υποδομών έτσι ώστε να υπάρχει η επαναλαμβανομένη και αυξανόμενη προσέλκυση επισκεπτών από τις Τουριστικές αγορές με στόχο και αποτέλεσμα όχι μονό στην ανάδειξη αλλά και στην παραμονή αυτών στην περιοχή μας.
Κατά την διάρκεια της συζήτησης υπήρξε σύγκληση απόψεων στο πως μπορεί αυτή η συνεργασία να φέρει άμεσα αποτελέσματα για το Δήμο Αγρινίου και η κοινή διαπίστωση ότι υπάρχει ευρύ φάσμα στόχευσης στους συγκεκριμένους άξονες και της ΑΜΚΕ Αγριωνίς Γαία και της « Ένωσης Επαγγελματιών Εστίασης Αναψυχής Ψυχαγωγίας Αγρινίου».

zenith


googlenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith