Συνάντηση της Γεωργίας Μπόκα με την υφυπουργό Κεφάλα Μαρία

img 7585

Η Αντιδημάρχος κα Μπόκα Γεωργία και η Διευθύντρια της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας Δήμου Αγρινίου κα Τσίνα Μαρία πραγματοποιήσαν συνάντηση εργασίας με την Υφυπουργό Κα Κεφάλα Μαρία στο Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, με σκοπό την ενημέρωση για τα προγράμματα κοινωνικής πολιτικής που υλοποιούνται στον Δήμο μας, τη βελτίωση αυτών καθώς και την ανάπτυξη και παροχή νέων προγραμμάτων.
Επίσης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας που είναι στις 15 Μαΐου, η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας προγραμματίζει τη διοργάνωση ημερίδας με θέμα: «Ο θεσμός της Οικογένειας: Προκλήσεις, Κοινωνική Συνοχή και Υποστήριξη».
Στόχος της ημερίδας είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των πολιτών με σκοπό την ανάλυση των προκλήσεων που αντιμετωπίζει ο θεσμός της Οικογένειας σήμερα και ο ρόλος που μπορεί να διαδραματίσει σε αυτές το κράτος.
Στα πλαίσια της συνάντησης με την υφυπουργό, κα Κεφάλα Μαρία, δόθηκε η ευκαιρία να συζητηθεί η υλοποίηση της ημερίδας, που προαναφέρθηκε, υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας.

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΠΟΚΑgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith