Συνάντηση της Ένωσης Ξενοδόχων Αιτωλοακαρνανίας με τον Νίκο Παπαθανάση

img 9844

Στο πλαίσιο των επαφών και διαλόγου με πολιτικά πρόσωπα και εκπροσώπους θεσμικών φορέων που έχει δρομολογήσει και υλοποιεί η Ένωση Ξενοδόχων Αιτωλοακαρνανίας ,εντάσσεται και η χθεσινοβραδινή ( Τρίτη , 6/2/2024) σημαντική συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κ. Νίκο Παπαθανάση .

Ξεχωριστή θέση στη συζήτηση μεταξύ του Υπουργού , του προέδρου της ένωσης,Βασίλη Τσάρκου και του επίτιμου προέδρου Χρήστου Κωστακόπουλου είχαν θεσμικά θέματα- προβλήματα των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων ( τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση , ενέργεια , έλλειψη εξειδικευμένου προσωπικού κλπ) θέματα υποδομών( εκκρεμότητες – υστέρηση,σχεδιασμός νέων ) καθώς και ενέργειες εξωστρέφειας και δράσεις που θα αναδείξουν και θα προβάλλουν την Αιτωλοακαρνανία.

Ο κ. Νίκος Παπαθανάσης ( με καταγωγή από το Αγρίνιο) εμφανίσθηκε πρόθυμος και δεσμεύθηκε για κάθε βοήθεια προς τον τόπο του έτσι ώστε η Αιτωλοακαρνανία να έχει το δικό της σπουδαίο αποτύπωμα , στον τουριστικό και πολιτιστικό χάρτη της χώρας.
img 9849googlenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith