Συνάντηση Λύρου με Καραγιάννη για αντιπλημμυρικά έργα- κατεστραμμένο οδικό δίκτυο και Γέφυρα Ευήνου

281105548 508448701009390 8652303208009712432 n

Γόνιμη συνεργασία για τα σημαντικά θέματα υποδομών του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου είχε ο Δήμαρχος, Κώστας Λύρος με τον αρμόδιο Υφυπουργό Μεταφορών-Υποδομών Γιώργο Καραγιάννη.
Τα αντιπλημμυρικά έργα και το θέμα της Γέφυρας του Ευήνου ήταν στην κορυφή της ατζέντας με τον Κώστα Λύρο να μεταφέρει στον κ. Καραγιάννη τις αγωνίες και τις έντονες ανησυχίες των κατοίκων και των δημοτών λόγω της διαμορφωθείσας κατάστασης.
Στο πλαίσιο αυτό, ζήτησε από τον υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών να επισπεύσει το Υπουργείο την κατασκευή της νέας γέφυρας, με κατασκευή πεζοδρομίου πλάτους 2,5 μέτρων ώστε να διέρχονται με ασφάλεια οι πεζοί και με την κατασκευή αυτού του έργου να υπάρξει μέριμνα και οριστική λύση και με την παροχή νερού προς το Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου.
Ο Κώστας Λύροςαναφέρθηκε επίσης στην αναγκαιότητα της δημιουργίας μιας προσωρινής παρακαμπτήριαςοδούέως ότου ολοκληρωθεί η νέα γέφυρα ενώ έκανε επίσης ιδιαίτερη αναφορά στην επίσπευση αποκατάστασης του οδικού δικτύου, το οποίο επλήγη από ακραία καιρικά φαινόμενα. Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε επίσηςστην ανάγκη διεκπεραίωσης των αντιπλημμυρικών έργων του Δήμου αλλά και της Ιόνιας Οδού λαμβάνοντας την θετική ανταπόκριση του κ. Καραγιάννη για την εξέταση των θεμάτων και την άμεση διευθέτησή τους.
Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίουgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith