Συνάντηση Δημάρχου Μεσολογγίου με τον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο Μεσολογγίου

01 (5)

Ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Σπύρος Διαμαντόπουλος συναντήθηκε με τη διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου χθες Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2024, προκειμένου να ενημερώσει για την προσεχή έναρξη των εργασιών του έργου «Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου».

Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε κατόπιν αιτήματος του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου, παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος Κωνσταντίνος Πασιόπουλος, οι Αντιπρόεδροι Νίκος Ρήγας και Χρήστος Κοντούλας, ο Οικονομικός Επόπτης Θωμάς Καραγιάννης και υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου.

Ο Δήμαρχος κ. Διαμαντόπουλος ενημέρωσε την διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου ότι οι εργασίες αναμένεται να εκκινήσουν στις αρχές του Ιουλίουαπό την οδό Θυσίας, το σημείο δηλαδή στο οποίο προγραμματίζονται και οι μεγαλύτερες παρεμβάσεις, ενώ θα συνεχιστούν και στις υπόλοιπες οδούς τμηματικά, ώστε να υπάρξει η μικρότερη δυνατή όχληση για τα καταστήματα.

Προκειμένου μάλιστα να υπάρξει καλύτερη ενημέρωση του συνόλου των καταστηματαρχών της πόλης και να λυθούν τυχόν απορίες, συμφωνήθηκε την προσεχή εβδομάδα να πραγματοποιηθεί συνάντηση ενημέρωσης στα γραφεία του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου με εκπρόσωπο των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου.googlenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith