Συνάντηση Δημάρχου Μεσολογγίου με αντιπροσωπεία από τις ΗΠΑ

01

Αντιπροσωπεία αιρετών, ακαδημαϊκών και μελών φορέων από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής υποδέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Σπύρος Διαμαντόπουλος χθες Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024.

Σκοπός της συνάντησης αυτής ήταν η πραγματοποίηση μια πρώτης γνωριμίας μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων και η διερεύνηση της δυνατότητας για διεύρυνση της αδελφοποίησης του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου με τον Δήμο του Lawrence στο Kansas των ΗΠΑ.
02

Παρόντες στη συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Διαμαντόπουλο ήταν: ο Michael Dever, Αντιδήμαρχος και εκλεγμένος Δήμαρχος του Lawrence (αναλαμβάνει τον Δεκέμβριο του 2024), ο Bob Schumm, Πρόεδρος της Επιτροπής των Αδελφοποιημένων Πόλεων, Επικεφαλής της Αδελφοποίησης των Οινιαδών-Lawrence, ο Ken Albrecht, Πρόεδρος της Αδελφοποιημένης πόλης Εutin της Γερμανίας, ο Dennis Christilles, Καθηγητής Θεάτρου του Πανεπιστημίου Κάνσας και Συντονιστής του Θεατρικού Προγράμματος Ανταλλαγής Φοιτητών στο εξωτερικό από το 1997, η Νancy Albrecht, Καθηγήτρια Πανεπιστημίου στην Εκπαίδευση, μέλος του Συμβουλίου Αδελφοποιημένων Πόλεων και η Sandra Schumm, Συνταξιούχος Καθηγήτρια Ισπανικών, μέλος της επιτροπής “Φίλοι των Οινιαδών”.
03googlenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith