Συμβολικό κλείσιμο υπηρεσιών Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου την Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022

dimarxeiomesologgiou

Συμβολικό κλείσιμο υπηρεσιών Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου την Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022 ως συμπαράσταση στη διαμαρτυρίατου Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου «Χατζηκώστα»

Με απόφαση του Δημάρχου Ι.Π. Μεσολογγίου, ΚώσταΛύρου, οι Υπηρεσίες του Δήμου θα παραμείνουνκλειστές την Πέμπτη 14/7/2022 και ώρα 12:00 έως15:00, ώστε σύσσωμη η Δημοτική Αρχή και οιεργαζόμενοι να συμμετάσχουν στη στάση εργασίας πουκήρυξε το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου«Χατζηκώστα».
Η απόφαση του Δημάρχου πάρθηκε μετά και τηνέκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου όπουαποφασίστηκε ομόφωνα μια σειρά ενεργειών, ώστε τοταχύτερο δυνατόνα επιτευχθεί η επαρκής στελέχωσητου Νοσοκομείου σε ανθρώπινο δυναμικό και ηαποτροπή οποιασδήποτε υποβάθμισης του.
Ο Δήμαρχος, Κώστας Λύρος δήλωσε σχετικά:«Αυτή η Δημοτική Αρχή μαζί με τους εργαζομένους τουΝοσοκομείου και όλη την τοπική κοινωνία θαδιεκδικήσουν την πλήρη αναβάθμισή του, ώστε ναμπορεί να λειτουργεί και να εφημερεύει, παρέχονταςδωρεάν υπηρεσίες Υγείας σε όλους τους κατοίκους.
Δυστυχώς την δεδομένη στιγμή αυτό δεν συμβαίνει καιοι ελλείψεις στο Νοσοκομείο, κάθε μέρα που περνάει,συνεχώς αυξάνονται. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο τωνεργαζομένων, που διαχρονικά επιδεικνύουν υψηλούεπιπέδου παροχές στον τομέα της δημόσιας υγείας,αλλά ολόκληρης της κοινωνίας, η οποία πλέον είναιαποφασισμένη με κάθε τρόπο να διεκδικήσει τηναναβάθμιση του Νοσοκομείου, το οποίο καλύπτει τις ανάγκες της ευρύτερης περιοχής».googlenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith