Σύλληψη άνδρα για κλοπές στην Αιτωλοακαρνανία και εξιχνίαση τεσσάρων υποθέσεων

7 6 2024 Σύλληψη άνδρα για κλοπές στην Αιτωλοακαρνανία και εξιχνίαση τεσσάρων υποθέσεων

Συνελήφθη, προχθές 5-6-2024, στο Νεοχώρι Μεσολογγίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου, ένας αλλοδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές.
Ειδικότερα, προχθές το μεσημέρι, στο Νεοχώρι Μεσολογγίου, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου, πραγματοποίησαν έρευνα σε όχημα στο οποίο επέβαινε ο κατηγορούμενος και ακόμη ένας άνδρας, που τράπηκε σε φυγή και αναζητείται.
Κατά την έρευνα οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατάσχεσαν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου τέσσερα κλαδευτικά αλυσοπρίονα, τρία βενζινοκίνητα χορτοκοπτικά μηχανήματα, ένα ηλεκτρικό ελαιοραβδιστικό με καλώδιο και ακροδέκτες, ένα ηλεκτρικό σκαπτικό, οκτώμηχανισμοί μετάδοσης κίνησης (σταυροί) τρακτέρ,επτά μηχανισμούς αλουμινίου, με τις σίτες τους, και ένα ποδήλατο.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής προανάκρισης διαπιστώθηκε ότι μέρος από τα ανευρεθέντα αποτελούν αντικείμενα κλοπών από οικίες και αποθήκες σε περιοχές του Αιτωλικού και του Μεσολογγίου.
Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου, εξιχνίασαν τέσσερις κλοπές, που διαπράχθηκαν από τις 12-07-2023 έως και τις 28-05-2024, στο Αιτωλικό, στη Μάστρο και στο Νεοχώρι Αιτωλοακαρνανίας.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου, ενώ κατασχέθηκε και το όχημα στο οποίο επέβαιναν ως μέσο διάπραξης των κλοπών.

zenith


googlenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith