Σύγχρονα φωτιστικά LED στο Μεσολόγγι

received 429496733281569 1

Η δημοτική αρχή Διαμαντόπουλου και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Ο Μιχάλης Μπιλαλής, προέβη σε μια κίνηση που έπρεπε να γίνει εδώ και καιρό: αντικατάσταση των παλαιών λαμπτήρων με νέου τύπου LED στους δρόμους του Μεσολογγίου.

Με αυτό το βήμα, η πόλη αποκτά επιτέλους τον φωτισμό που της αξίζει, δίνοντας μια νέα πνοή στους νυχτερινούς περιπάτους και την αίσθηση ασφάλειας των πολιτών. Και όλα αυτά, σε ένα μικρό χρονικό διάστημα των 5 μηνών!

zenith

Ενώ η προηγούμενη δημοτική αρχή του κ. Λύρου αρκέστηκε να κάθεται με σταυρωμένα χέρια για τέσσερα ολόκληρα χρόνια αφήνοντας στο σκοτάδι το δήμο μας, ενώ άλλοι όμοροι δήμοι έτρεχαν με ταχύτητα φωτός για να εκσυγχρονιστούν.
received 782703450670256 1152x1536
Ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Διαμαντόπουλος και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Μπιλάλης φαίνεται ότι αντιλήφθηκαν πως αν δεν κινηθούν γρήγορα, θα καταλήξουν να είναι η κεντρική είδηση σε κάθε καυστικό σχόλιο για την έλλειψη προόδου και καινοτομίας. Ίσως κατάλαβαν αυτό που όλοι βλέπαμε, ότι οι δρόμοι του Μεσολογγίου έπρεπε να εκσυγχρονιστούν εδώ και πολύ καιρό και το χρονοδιάγραμμα για αυτές τις βελτιώσεις έπρεπε να είχε τηρηθεί “χθες”.

Είναι θετικό να βλέπουμε τέτοιες βελτιώσεις να εφαρμοστούν, και οφείλουμε να αναγνωρίσουμε την προσπάθεια της δημοτικής αρχής Διαμαντόπουλου για την αναβάθμιση του φωτισμού. Η χρήση νέου τύπου LED λαμπτήρων προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα, όπως η εξοικονόμηση ενέργειας και η βελτίωση της ορατότητας.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να μην περιοριστούν μόνο στην πόλη του Μεσολογγίου αλλά να επεκταθούν οι αντικαταστάσεις και στα υπόλοιπα δημοτικά διαμερίσματα ( Αιτωλικό και Οινιάδες). Η βελτίωση των υποδομών σε ολόκληρο τον δήμο είναι ζωτικής σημασίας για την ενίσχυση της ασφάλειας και της ποιότητας ζωής όλων των κατοίκων. Ελπίζουμε, λοιπόν, η παρούσα δημοτική αρχή να συνεχίσει την καλή δουλειά και να επεκτείνει τις βελτιώσεις αυτές και στις υπόλοιπες περιοχές του δήμου.
received 1803881883423269 1152x1536

messolonghivoice.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith