Συγχαρητήρια Τραπεζιώτη στους αθλητές του ΓΑΣ Αγρινίου

trapezioths

Για ακόμη μια φορά οι αθλητές μας Νίκος και Κωνσταντίνος Σταμούλης, κάνουν περήφανη την πόλη του Αγρινίου με τις επιτυχίες τους. Ο Νίκος Σταμούλης έτρεξε στον 12o Ημιμαραθώνιο Αθήνας , που ήταν αφιερωμένος στη μνήμη του Μίκη Θεοδωράκη και αναδείχτηκε Πρωταθλητής Ελλάδας. Ο Αγρινιώτης νικητής Νίκος Σταμούλης τερμάτισε με ρεκόρ διαδρομής 1:05:47.
Ο αδελφός του Κωνσταντίνος Σταμούλης αγωνίσθηκε στον ίδιο αγώνα και κατέκτησε την 3η θέση. Το σπουδαίο είναι ότι έκαναν ρεκόρ διαδρομής αμφότεροι και μάλιστα σε έναν αγώνα όπου συμμετείχαν πάνω απο 7.500 δρομείς.
Επίσης σημαντικές είναι και οι υπόλοιπες επιτυχίες Αγρινιωτών αθλητών στα 5χμ όπου πήραν μέρος 11.500 αθλητές. Συγκεκριμένα ο Διονύσης Καψάλης κατέλαβε την 4η θέση συνολικά, χάνοντας για ένα δευτερόλεπτο το βάθρο, όπως επίσης αξιέπαινες προσπάθειες πραγματοποίησαν ο Γιώργος Τσώνης ο οποίος αναδείχθηκε 13ος συνολικά στους άνδρες και η Ελένη Νικολοπούλου η οποία αναδείχθηκε 13η συνολικά στις γυναίκες .
Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας, τους ευχόμαστε πάντα νίκες και να συνεχίσουν να μας κάνουν υπερήφανους. Θερμά συγχαρητήρια και στον προπονητή τους κ. Μπάμπη Ποσονίδη.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Χ. ΤΡΑΠΕΖΙΩΤΗΣ
Δικηγόρος π. Δήμαρχος Θεστιέωνgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith