Στον Ιερό Ναό Αγίου Αιμιλιανού Πατρών η κηδεία του Δημήτρη Τσιλιμέκη

e7a70f35d4ae3917de050f72afa2692f xl

Στον Ιερό Ναό Αγίου Αιμιλιανού Πατρών θα γίνει αύριο η κηδεία του Δημήτρη Τσιλιμέκη.

Ο άτυχος νέος είχε χτυπήσει θανάσιμα τα ξημερώματα της Κυριακής των Βαϊων και παρά τις μεγάλες προσπάθειες των γιατρών δεν κατέστη δυνατό να κρατηθεί στην ζωή.

Η οικογένειά του μέσα στον πόνο της αποφάσισε να γίνει δωρεά οργάνων του Δημήτρη και χτες έγινε πολύωρο χειρουργείο όπως σας ενημέρωσε η ΑΙΧΜΗ. Η προσφορά του Δημήτρη είναι τεράστια και μέσα από αυτόν θα… αναστηθούν πέντε άνθρωποι, γεγονός συγκλονιστικό που αποτελεί παράδειγμα αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς.

«Ολα κύλησαν ομαλά παρ’ ότι ήταν ημέρα του Πάσχα. Ολο το προσωπικό μας, το οποίο ευχαριστώ δημοσίως, ήταν σε πλήρη ετοιμότητα. Ενα μεγάλο ”ευχαριστώ” οφείλουμε όμως στην οικογένεια που βίωσε αυτή τη μεγάλη απώλεια, αλλά δεν ξέχασε κάποιους άλλους γονείς ή αδέλφια που περιμένουν αυτά τα πολύτιμα δώρα ζωής. Εδωσαν σε όλους μας ένα δυνατό μάθημα αγάπης και αλληλεγγύης για τον συνάνθρωπο» είπε στην “Πελοπόννησο” ο διοικητής του νοσοκομείου Δημήτρης Μπάκος.

Το ύστατο χαίρε θα δοθεί αύριο Τετάρτη και ώρα 3 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Αιμιλιανού και η ταφή θα γίνει στο Β’ κοιμητήριο Αγίου Μηνά Πατρών.

Η οικογένειά του παρακαλεί αντί στεφάνων να δοθούν χρήματα για τη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου σε κλίνη της οποίας έδωσε μάχη για τη ζωή του ο Δημήτρης, έχοντας δίπλα του σύσσωμο το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό της Μονάδας.

aixmi-news.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith