Στον ανακριτή οι 3 από τους 4 συλληφθέντες για τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη Καργιώτη

blue horizon

Ενώπιον του ανακριτή βρίσκονται και σήμερα Κυριακή (10.9.2023) οι 3 από τους 4 συλληφθέντες για τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη Καργιώτη στο λιμάνι του Πειραιά, την ώρα που προσπαθούσε να επιβιβαστεί στο πλοίο Blue Horizon, μετά την προθεσμία που έλαβαν χθες.

Υπενθυμίζεται ότι στον ανακριτή πήγαν τα 3 από τα 4 μέλη του πληρώματος του Blue Horizon που συνελήφθησαν για τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη Καργιώτη, καθώς ο υποπλοίαρχος νοσηλεύεται λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει και πιθανότατα θα απολογηθεί στο νοσοκομείο.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν
Εις βάρος του υπάρχου που έσπρωξε τον 36χρονο στη θάλασσα ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία που τελέστηκε με ενδεχόμενο δόλο.

Σε βάρος των δύο άλλων μελών του πληρώματος, του αξιωματικού φυλακής και του λοστρόμου ασκήθηκε ποινική δίωξη για συνέργεια στην ανθρωποκτονία που τελέστηκε με ενδεχόμενο δόλο.

Ο καπετάνιος του πλοίου κατηγορείται για επικίνδυνη παρέμβαση στις θαλάσσιες συγκοινωνίες αδίκημα επίσης που τιμωρείται σε βαθμό κακουργήματος.

Πρόκειται για βαρύτατες κατηγορίες, οι οποίες τιμωρούνται μέχρι και με ισόβια κάθειρξη.

Το ηχητικό ντοκουμέντο από τις συνομιλίες του καπετάνιου με τον ύπαρχο αποκλειστικά στο newsit.gr
Την ίδια ώρα, σοκ και ανατριχίλα προκαλεί το ηχητικό ντοκουμέντο που φέρνει στη δημοσιότητα το newsit.gr από τα μοιραία τρία λεπτά της δολοφονίας του 36χρονου Αντώνη στο Blue Horizon, στο λιμάνι του Πειραιά, το βράδυ της 5ης Σεπτεμβρίου 2023.

Το «μαύρο» κουτί του Blue Horizon κατέγραψε όλους τους ήχους, στη γέφυρα του πλοίου από τα ειδικά μικρόφωνα.

Ο καπετάνιος σε έξαλλη κατάσταση φαίνεται αρχικά να ρωτάει «Τι έγινε;» και μετά με ουρλιαχτά να επαναλαμβάνει «Ρε πάτε καλά;» και στο τέλος -ενώ από τη συνομιλία γνωρίζουν ότι έχει πέσει άνθρωπος στη θάλασσα, να φεύγει σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Ρεπορτάζ: Αγαπητός Ταγκαλής

newsit.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith