Στο Παρίσι αποκαλύφθηκε το νέο Citroen e-C3

cl 23.026.012.jpg

Στο Παρίσι αποκαλύφθηκε το νέο Citroen e-C3 και θα είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά από το 2ο εξάμηνο του 2024

Το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό Citroën ë-C3 θα γίνει ένας “game changer” στην κατηγορία B-hatchback, καθώς θα προσφέρεται με αυτονομία 320 χλμ. σε άκρως ανταγωνιστική τιμή. Πιο συγκεκριμένα, στην επίσημη αποκάλυψη ανακοίνωσαν ότι σε 9 ευρωπαϊκές χώρες η τιμή εκκίνησης θα είναι 23.300 ευρώ. Μάλιστα, ανακοινώθηκε και μια πιο οικονομική έκδοση με αυτονομία 200 χλμ. που θα παρουσιαστεί το 2025.

Πιο ψηλό και πιο εντυπωσιακό, το νέο Citroën ë-C3 ενσαρκώνει τη νέα σχεδιαστική έκφραση της Citroën, όπως αυτή παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Citroën Oli concept το 2022, στο οποίο πρωταγωνιστούσαν οι αντιθέσεις των κάθετων στοιχείων με τις οριζόντιες επιφάνειες. Κάτω από το καπό θα υπάρχει ένας ηλεκτροκινητήρας απόδοσης 113 ίππων και θα δίνει κίνηση στους εμπρός τροχούς. Ακόμα, εφοδιάζεται με μια μπαταρία 44 kWh.

Παράλληλα, το Citroën ë-C3 αναμένεται να πρωταγωνιστήσει σε μια οικογένεια νέων μοντέλων που θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην ενίσχυση της Ευρωπαϊκής γκάμας προϊόντων και των αξιών της μάρκας της Citroën και που θα ισχυροποιήσουν ακόμα περισσότερο την ανταγωνιστική της θέση στην καρδιά της αγοράς.

Πηγή: skai.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith