Στο Ειδικό Δικαστήριο θα απολογηθεί ο Χρήστος Καλογρίτσας

it kalogritsas.jpg

Απορρίφθηκε το αίτημα του πρώην υπουργού για εξέταση του γιού του Χρήστου Καλογρίτσα.

Ιωάννα Μάνδρου
Σε αντίθεση με τον πρώην υπουργό Νίκο Παππά, ο οποίος ενημέρωσε μέσω των δικηγόρων του ότι δεν θα προσέλθει ο ίδιος για να απολογηθεί ενώπιον του Ειδικού Δικαστηρίου, ο συγκατηγορούμενος του επιχειρηματίας Χρήστος Καλογρίτσας ενημέρωσε ότι θα προσέλθει αυτοπροσώπως και θα απολογηθεί.

Η απολογία του Χρήστου Καλογρίτσα, αναμένεται να γίνει την μεθεπόμενη εβδομάδα δηλαδή μετά τις 31 Ιανουαρίου και όπως δήλωσε ο συνήγορος του Ανδρέας Λοβέρδος ο εντολέας του θα χρειαστεί μία ημέρα για να απολογηθεί.

Κατά τη συνεδρίαση του Ειδικού Δικαστηρίου η Πρόεδρος της δίκης Ιωάννα Κλάπα ανακοίνωσε την απόφαση του ότι δεν δέχεται το αίτημα της υπεράσπισης του δικαζόμενου υπουργού Νίκου Παππά, που είχε ζητήσει να κληθεί και να εξεταστεί ως μάρτυρας ο γιός του Χρήστου Καλογρίτσα, Ιωάννης Βλαδίμηρος Καλογρίτσας.

Επί του αιτήματος είχε τοποθετηθεί θετικά η εισαγγελέας της έδρας Ολγα Σμυρλή.

Κατά τη ακροαματική διαδικασία εξετάστηκε το τραπεζικό στέλεχος που διετέλεσε σε υψηλόβαθμες θέσεις στην Τράπεζα Αττικής, Αθανάσιος Τσάδαρης ο οποίος αναφέρθηκε στον δανεισμό του επιχειρηματία από την τράπεζα και τα προβλήματα που υπήρχαν.

skai.gr

zenith