Στην «καρδιά» της Αθήνας τα τρακτέρ της οργής

14 9

«Βουλιάζει» από κόσμο εδώ και λίγες ώρες το κέντρο της Αθήνας με το μεγαλύτερο αγροτικό συλλαλητήριο των τελευταίων ετών να είναι σε πλήρη εξέλιξη.
Χιλιάδες αγρότες από ολόκληρη την χώρα έφτασαν με κάθε μέσο στην πρωτεύουσα, ενώ δεκάδες τρακτέρ βρίσκονται αυτήν την ώρα στην Πλατεία Συντάγματος.

Το κομβόι με τα τρακτέρ ξεκίνησε από νωρίς το πρωί από το Κάστρο Βοιωτίας συνοδεία αστυνομικής δύναμης.

Από το μεσημέρι στην Αθήνα επικρατεί χάος, οι δρόμοι έχουν κλείσει με την Tροχαία να βάζει σε εφαρμογή ειδικό σχέδιο, μέτρα τα οποία θα βρίσκονται σε ισχύ μέχρι και αύριο το πρωί.

Αυτή την στιγμή στο βήμα είναι οι εκπρόσωποι των επιτροπών των αγροτών, αλλά και πρόεδροι των συλλόγων από όλη την Ελλάδα με σκοπό να διατυπώσουν τα αιτήματά τους.

Αξιοσημείωτο είναι ότι στο πλευρό τους είναι χιλιάδες άνθρωποι που ήρθαν να ακούσουν τα αιτήματά τους. Οι ίδιοι οι αγρότες δηλώνουν εξαιρετικά συγκινημένοι από την εγκάρδια υποδοχή που είχαν από τους απλούς ανθρώπους.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις ο αριθμός των τρακτέρ που έχουν φθάσει στο κέντρο της Αθήνας ξεπερνάει τα 130.

Αυτή την ώρα είναι κλειστοί οι δρόμοι: Πανεπιστημίου μέχρι την οδό Αμερικής, η Βασιλίσσης Σοφίας με κατεύθυνση προς το Σύνταγμα, η λεωφόρος Αμαλίας.

Ανοιχτοί δρόμοι είναι: η Σταδίου και η Ακαδημίας.

megatv.comgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith