Στη διαμάχη του τοπογράφου με επιχειρηματία της Μυκόνου επικεντρώνονται οι έρευνες για τον ηθικό αυτουργό

psixiko 1

Ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος μίλησε στο LIVE NEWS για τις εξελίξεις στις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας στο Ψυχικό.
Στον εντοπισμό του ατόμου που έδωσε την εντολή για την εν ψυχρώ εκτέλεση του 54χρονου τοπογράφου επικεντρώνεται πλέον η έρευνα των αξιωματικών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών που αναζητούν την απάντηση στο ποιος έδωσε την εντολή για το συμβόλαιο θανάτου στο Νέο Ψυχικό.

Όλα τα στοιχεία οδηγούν στην Μύκονο, με τις Αρχές να καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι κάποιος είχε ενοχληθεί από τις επιχειρηματικές ενέργειες του τοπογράφου.

Στο κάδρο, μάλιστα, φέρεται να έχουν μπει δύο πρόσωπα, με έντονη επιχειρηματική δράση στο νησί των Ανέμων.

Φωτογραφίες αυτών των προσώπων έδειξαν αστυνομικοί και στη σύντροφο του 44χρονου συλληφθέντος για την εκτέλεση του τοπογράφου, με την ίδια να αποκαλύπτει ότι προσφάτως ο φερόμενος ως δράστης είχε ταξιδέψει στη Μύκονο και είχε συναντηθεί με τον έναν επιχειρηματία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Βασίλη Λαμπρόπουλου, ο φερόμενος ως δράστης ισχυρίζεται πως η συνάντηση το Πάσχα αφορούσε τη δημιουργία ενός Διαγνωστικού Κέντρου.

Όπως είπε ο αστυνομικός συντάκτης, δεν αποκλείεται η δολοφονία να συνδέεται με την προγενέστερη δολοφονία στον Κορυδαλλό μία εβδομάδα νωρίτερα.

megatv.comgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith