Στέφανος Κυριακίδης: «Τα τελευταία χρόνια έχω κάνει πολύ ενδιαφέροντα πράγματα στην τηλεόραση»

kiriakidis77 768x434

“Τα τελευταία χρόνια έχω κάνει πολύ ενδιαφέροντα πράγματα στην τηλεόραση” ομολογεί ο Στέφανος Κυριακίδης.

Με αφορμή την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Παγιδευμένοι» μίλησε ο Στέφανος Κυριακίδης στο περιοδικό 7 Μέρες Tv και την δημοσιογράφο Έφη Θεοδωρίδου. Μέσα σε όλα, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής αναφέρθηκε στην τηλεοπτική του απουσία αλλά και την ιδιαίτερη επιστροφή στην μικρή οθόνη μέσα από τον πρώτο κύκλο του σίριαλ «Κόκκινο ποτάμι» του Μανούσου Μανουσάκη.

Κάνατε ξανά τηλεόραση έπειτα από αρκετά χρόνια.

Τα τελευταία χρόνια έχω κάνει πολύ ενδιαφέροντα πράγματα στην τηλεόραση. Ξεκινώντας από το «Κόκκινο ποτάμι», που κάναμε με τον Μανούσο Μανουσάκη στη μνήμη του λαού μου, μετά τη «Γη της ελιάς» και φέτος με τους «Παγιδευμένους» καλύπτομαι καλλιτεχνικά.

Οπότε, το «Κόκκινο ποτάμι» είχε ιδιαίτερη σημασία για εσάς.

Είναι μια δουλειά που αγάπησα πολύ. Με τον Μανούσο συναντηθήκαμε στην «Ηλέκτρα» στην Επίδαυρο και μου είπε τότε ότι ετοίμαζε μια σειρά για τη γενοκτονία των Ποντίων. Του απάντησα ότι είμαι μέσα χωρίς να τον ρωτήσω τίποτα παραπάνω. Κάναμε μια δουλειά για δεκαέξι μήνες με 33 επεισόδια και τη χάρηκα πολύ. Όπως και την επαφή με τον κόσμο, εκεί που πηγαίναμε, τις ερμηνείες, τις συνθήκες δουλειάς. Και αυτό συνεχίστηκε και στη «Γη της ελιάς» αλλά με μεγαλύτερη κούραση.

zappit.gr

zenith