Στάθης Σχίζας: Γι’ αυτό κέρδισα το Survivor

sxizas

«Το μεγαλύτερο έπαθλο επομένως είναι η αγάπη που εισέπραξα και εισπράττω από τον κόσμο», λέει ο Στάθης Σχίζας.

Στο περιοδικό «7 μέρες tv» και τη Νιόβη Καραπιπέρη έδωσε συνέντευξη ο Στάθης Σχίζας. Ο νικητής του Survivor μίλησε, μεταξύ άλλων, και για το λόγο που πιστεύει ότι ο κόσμος του χάρισε την πρωτιά στο ριάλιτι επιβίωσης.

Τι νομίζετε ότι ήταν αυτό που σας έδωσε τη νίκη;

Αυτή τη φορά, σε αυτό το Survivor, ο κόσμος αποφάσισε με βάση ένα συνδυασμό πραγμάτων, δεν κοίταξε μόνο το αγωνιστικό κομμάτι. Προσωπικά είχα σκεφτεί από πριν ότι είναι ένα παιχνίδι επιβίωσης, το πιο δύσκολο στον κόσμο, το οποίο μπορεί να σου αλλοιώσει το χαρακτήρα. Η πείνα είναι κακός σύμβουλος, το ίδιο και ο ανταγωνισμός. Όταν λοιπόν μπήκα στο παιχνίδι είχα βάλει ένα στοίχημα με τον εαυτό μου, πως θα παραμείνω όπως είμαι στη ζωή μου, κι αν με αγαπήσει ο κόσμος, θα το κάνει γι’ αυτό που είμαι.

Πως η στρατηγική μου για το παιχνίδι θα είναι να ασχολούμαι μόνο με τον εαυτό μου, με την αγωνιστικότητά μου, με τη δικαιοσύνη μου, θα είμαι πάντα με το δίκαιο και δεν θα αφήσω καταστάσεις και κλίκες να με επηρεάσουν. Και νομίζω πως αυτό αγάπησε ο κόσμος σε μένα, γι’ αυτό ταυτίστηκε μαζί μου και μου έδωσε τη νίκη. Το μεγαλύτερο έπαθλο επομένως είναι η αγάπη που εισέπραξα και εισπράττω από τον κόσμο.

Άρα, τι νομίζετε ότι πρέπει να έχει κάποιος για να κερδίσει το Survivor;

Αυτό το παιχνίδι θέλει να είσαι ο εαυτό σου. Αν προσπαθήσεις να προσποιηθείς κάτι που δεν είσαι, θα φανεί. Επειδή διαρκεί πολλούς μήνες κι έχει πάρα πολλές δυσκολίες, κάποια στιγμή θα βγει ο πραγματικός σου εαυτός. Αν προσποιηθείς, λοιπόν, θα σου βγει στην πορεία και θα φανεί πιο άσχημο. Αν όμως είσαι εξαρχής ο εαυτός σου θα είσαι αληθινός και ο κόσμος το αληθινό πάντα το στηρίζει και το επιβραβεύει.

newsit.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith