Σταθερά στο πλευρό του Κώστα Λύρου ο έμπειρος αυτοδιοικητικός Παντελής Καρατσώλης

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΡΑΤΣΩΛΗΣ

Υποψήφιος με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ο Παντελής Καρατσώλης, Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου.
Σε δήλωση του ο Παντελής Καρατσώλης ανέφερε:

«Η αυτοδιοίκηση για μένα είναι η αγάπη για τον τόπο και τον άνθρωπο, το έργο και η συνέπεια. Είναι η άμεση επαφή με το λαό, με τις ανάγκες του, τις προσδοκίες του και την επίλυση των προβλημάτων του. Είναι προσφορά με διακριτικότητα και χωρίς αλαζονεία.

Η αυτοδιοικητική μου διαδρομή είναι μακρά, όχι γιατί το επέβαλλα εγώ (δεν θα μπορούσα εξάλλου) αλλά χάρη στους συμπολίτες μου. Αυτοί είναι η κινητήρια δύναμή μου, ώστε να έχω το πάθος να διεκδικώ αυτά που μας αξίζουν, να διεκδικώ ένα καλύτερο αύριο και να μην λυγίζω σε επιθέσεις, κάθε είδους! Τους ευχαριστώ γιατί κρατούν «ζωντανή» την αισιοδοξία μου και με προτρέπουν να συνεχίσω.

Με αίσθημα ευθύνης δηλώνω ότι θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές του Οκτωβρίου στο πλευρό του Κώστα Λύρου για να συνεχίσω να εργάζομαι με τις αρχές και τις αξίες με τις οποίες πορεύομαι σε όλη τη ζωή μου, την εντιμότητα, τη σκληρή δουλειά, την αποτελεσματικότητα.
Κατά την διάρκεια της συνεργασίας μας ο Κώστας Λύρος απέδειξε ότι διαθέτει την θέληση, το μεράκι και την πυγμή να δημιουργήσει νέα δεδομένα και προοπτικές στην πραγματικότητα του τόπου μας.

Υπό την καθοδήγηση του Κώστα Λύρου καταφέραμε να «αναστήσουμε» τα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου μας και το πλούσιο έργο και οι δράσεις μας να αποτελέσουν επίκεντρο όχι μόνο τοπικού αλλά πανελλήνιου και παγκοσμίου ενδιαφέροντος, αντάξιο της μακρόχρονης και λαμπρής ιστορίας του τόπου μας.
Έχοντας λοιπόν άψογη σχέση, πίστη και εκτίμηση στις απόψεις και το όραμα του Δημάρχου συντάσσομαι ξανά στο πλευρό του στις επερχόμενες εκλογές και παραμένω σταθερά δίπλα του.

Η φιλία μας και η συμπόρευση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση μας καθοδηγεί πλέον και στην επόμενη αυτοδιοικητική θητεία.

Αγαπητέ Κώστα Λύρο, σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη.

Συνεχίσουμε μαζί με μοναδικό στόχο την επίτευξη τον στόχων μας, την πρόοδο και την ανάπτυξη του Δήμου μας και της τοπικής κοινωνίας».googlenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith