Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Αν χάσω τη μισή μου εκπομπή να σχολιάζω τη σκαλέτα του Λιάγκα, χάνω το δάσος»

tsimtsili 2 682x384

Είμαστε εδώ να καταγράψουμε αν άνοιξαν τα μαγαζιά μετά το πένθος, κι εμείς το παίξαμε σαν θέμα αλλά όχι να κουνάς το δάχτυλο και να βάζεις στο κάδρο κάποιον με τον τίτλο «ο επικηρυγμένος που άνοιξε το μαγαζί του μετά το πένθος». Θέλει μία ηρεμία”, λέει η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Μετά από δηλώσεις που έκανε ο ηθοποιός Δημήτρης Κίτσος, ο οποίος αναρωτήθηκε μεταξύ άλλων «γιατί ασχολούμαστε με το αν γελούσαν οι ηθοποιοί στην πορεία διαμαρτυρίας για το δυστύχημα στα Τέμπη κι όχι με τη διαχείριση των κυβερνήσεων που έφερε αυτή την τραγωδία», η κουβέντα άναψε στο Happy Day. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε από την πλευρά της να κάνει μια πολύ συγκεκριμένη τοποθέτηση.

zenith

«Θέλω να πω με αφορμή αυτά που είπε ο Δημήτρης Κίτσος, συμφωνώ απόλυτα μαζί του και του βγάζω το καπέλο. Κοιτάμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος, η μισή τηλεόραση σχολιάζει την άλλη μισή, κάτι που νομίζω ότι θυμώνει και τον κόσμο γιατί χάνουμε την πραγματική αιτία για την οποία θα έπρεπε να συνασπιστούμε. Πρέπει να βρούμε όλοι τους ενόχους, σε όλες τις κατευθύνσεις και αντί να ασχολούμαστε με τις κυβερνήσεις, τους πολιτικούς, τους εμπλεκόμενους στον ΟΣΕ, ασχολούμαστε με το πώς τα είπε ο Κανάκης, ο Μουτσινάς, ακόμα και ο Λιάγκας.

Μπορεί κι εγώ σαν Σταματίνα να μη συμφωνώ, ούτε με το ύφος, ούτε με τον τρόπο του Λιάγκα. Αν όμως χάσω τη μισή μου εκπομπή να σχολιάζω τη σκαλέτα του Λιάγκα, ουσιαστικά χάνω το δάσος. Εγώ έχω πει ότι ασχολούμαστε με αυτό το θέμα, αλλά όταν ασχολούμαστε, ασχολούμαστε ουσιαστικά κι όχι με το πώς το έπαιξε η απέναντι εκπομπή.

Γενικώς να μην τροφοδοτούμε, ο καθένας από τη δική του πλευρά, την τοξικότητα, την ανθρωποφαγία και τον διχασμό. Είμαστε εδώ να καταγράψουμε αν άνοιξαν τα μαγαζιά μετά το πένθος, κι εμείς το παίξαμε σαν θέμα αλλά όχι να κουνάς το δάχτυλο και να βάζεις στο κάδρο κάποιον με τον τίτλο «ο επικηρυγμένος που άνοιξε το μαγαζί του μετά το πένθος». Θέλει μία ηρεμία», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Οκ, συμφωνώ, δείχνει λίγο άτοπο το να ‘σαι σε μία πορεία για 57 ψυχές και να χαμογελάς. Δεν διαφωνώ. Δείχνει άστοχο! Προτιμώ όμως έναν άνθρωπο που πάει και διαδηλώνει, παρά έναν άνθρωπο που κάθεται στον καναπέ, δεν διαδηλώνει ποτέ και απλά χρησιμοποιεί τα social media. Απλά ένιωθα την ανάγκη να το πω, γιατί ζούμε το θέατρο του παραλόγου τις τελευταίες ημέρες», πρόσθεσε στη συνέχεια η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

zappit.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith