Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Μεσολογγίου: Δέσμευση υφυπουργού για το μη κλείσιμο του Νοσοκομείου Μεσολογγίου

nosokomeio mesologgiou 1

Το Νοσοκομείο μας επισκέφθηκε ο Υφυπουργός Υγείας κύριος Θεμιστοκλέους υπήρξε συνάντηση με το Σωματείο Εργαζομένων το Ιατρικό Νοσηλευτικό Διοικητικό και Λοιπό Προσωπικό. Του δόθηκαν όλα τα στοιχεία για το Νοσοκομείο μας (περιοχή κάλυψης, εισαγωγές, χειρουργεία, ασθενείς που πέρασαν από ΤΕΠ και Εξωτερικά Ιατρεία) Δεσμεύτηκε και μας διαβεβαίωσε παρουσία όλων μας και παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη κυρίου Μαυρομάτη και του Δημάρχου Ι.Π. Μεσολογγίου κυρίου Διαμαντόπουλου πως το Νοσοκομείο μας δεν θα κλείσει, δεν θα αλλάξει χαρακτήρα και δεν θα μετακινηθούν κλινικές στο Νοσοκομείο Αγρινίου ούτε τώρα ούτε με τον Νέο Υγειονομικό Χάρτη.

Σε ερωτήσεις πού έγιναν από το Σωματείο για την σοβαρή υποστελέχωση σε Ιατρικό προσωπικό και για την παραμονή του επικουρικού προσωπικού, οι απαντήσεις που δόθηκαν είναι οι εξής: Για τους μεν γιατρούς θα υπάρξουν προκηρύξεις θέσεων, αλλά δεν προσδιορίστηκε πόσες θα είναι και το πότε θα γίνουν και όσον αφορά τους συναδέλφους επικουρικούς που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες θα πάρουν και άλλη παράταση, δεν προσδιορίστηκε η διάρκεια της. Τέλος για τους συναδέλφους Σ.Ο.Χ.(συμβάσεις ορισμένου χρόνου), ήταν κατηγορηματικός πως όταν τελειώσουν οι διαδικασίες των διαγωνισμών θα αποχωρήσουν.

zenith

Το Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Μεσολογγίου παραμένει πιστό στον αγώνα για αναβάθμιση του Νοσοκομείου μας, μέσω της κάλυψης όλων των κενών οργανικών θέσεων. Είναι ενάντια στην απόλυση των συναδέλφων εργαζομένων με Σ.Ο.Χ..

Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για μια πραγματικά δωρεάν δημόσια υγεία!

Το ΔΣ του Σωματείουgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith